Serena Spa

Wellness van de hoogste kwaliteit met een luxe uitstraling. De perfecte combinatie tussen stijl en comfort. Een Serena Spa is herkenbaar aan een exclusief, verfijnd design met een unieke, krachtige massage. Creëer een unieke plek in de tuin om tot totale ontspanning te komen. Wij denken graag met u mee om uw plannen te verwezenlijken!

Informatie over Serena Spa


SerenaSpa_TAOL_1
SerenaSpa_TAOL_11
SerenaSpa_TAOL_4
SerenaSpa_TAOL_5
SerenaSpa_TAOL_10
SerenaSpa_TAOL_9
SerenaSpa_TAOL_3
SerenaSpa_TAOL_2
SerenaSpa_TAOL_8
SerenaSpa_TAOL_7
SerenaSpa_TAOL_6
previous arrow
next arrow

Serena spa is dé partij om u te helpen aan datgene wat er echt toe doet; tot rust komen in uw eigen wellness plek, en dat gewoon bij u thuis! Wij maken onze spabaden van A tot Z zelf in onze fabriek in Harderwijk op de prachtige Veluwe. Onze spabaden onderscheiden zich door:

De beste massage

Elke Serena Spa is uitgevoerd met het unieke en zeer gevarieerde WIRP (Wervel, Impact, Roto en Pressie) massagesysteem. Deze zogenoemde hydromassage ontspant, geeft nieuwe energie en verlicht bij vermoeide spieren en gewrichten.

De sterkste kuip

De basis van elke hoogwaardige spa is de extreem sterke kuip. Het enige onderdeel van uw spa wat nooit vervangbaar is. Om u kwaliteit te kunnen garanderen maken wij al onze kuipen met de hand en krijgt u hierop 10 jaar garantie. Uniek in Nederland.

Het laagste energieverbruik

Hoge isolatie, lage energierekening. Een Serena Spa is de best geïsoleerde spa van Nederland. Uw spa is altijd op temperatuur. Zonder hoge kosten.

Een natuurlijke look

Dankzij het gebruik van Canadees cederhout is uw spa een echte eyecatcher in uw tuin. Een Serena Spa heeft een kenmerkende natuurlijke cederhouten omkasting. Een omkasting op maat, van kunststof, mozaïek of composiet behoort echter ook tot de mogelijkheden. Een lust voor het oog.

We nodigen u graag uit voor een rondleiding in onze fabriek om het met eigen ogen te aanschouwen. Bel 0341-217 161 om uw afspraak te plannen.