Serene spa met een houten vloer

VloerenExclusief

Een bezoek aan het Spahuys in Oss is een welkome verfrissing voor zowel lichaam en geest. Rust en ruimte overheersen bij binnenkomst. Om dat extra te accentueren is er gekozen voor de warme uitstraling van eikenhout. De rustige selectie van het hout en het ruimtelijke effect van de extra lange vloerdelen zijn een perfecte match met de kernwaarden van het Spahuys. VloerenExclusief wist dit gevoel feilloos over te dragen.

Houtenvloer - Vloeren Exclusief, the art of living

Een sereen gevoel

Bij het Spahuys staat alles in het teken van sereniteit. Maak je hoofd leeg en droom weg in een van de behandelkamers. Het is dé plek om te onthaasten en bij te tanken in drukke tijden mede door de vele lichtinval, het neutrale meubilair en de warme vloer.

Hoogwaardige kwaliteit

VloerenExclusief selecteert iedere vloer aan de hand van hoge kwaliteitsstandaarden. Daarnaast wordt elke vloer op maat gemaakt, bewerkt, geleverd en gelegd. De planken, die bij het Spahuys gelegd zijn, hebben een breedte van 22 cm en zijn met een lichte olie afgewerkt. De kleur sluit perfect aan bij de serene uitstraling van de spa. De vloerdelen zijn, in eigen beheer, licht gerookt. Hiervoor is gekozen omdat de planken een gelige ondertoon hadden. Door de planken te roken, verdwijnt dit naar de achtergrond.

Meer over VloerenExclusief

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 14-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Door Danny Fotografie