Serene studio met gietvloer als basis

Behaaglijk Wonen

Zodra je deze serene studio betreedt, wordt je direct ondergedompeld in een sfeer van rust en harmonie. De basis van deze ruimte wordt gevormd door de Minimal gietvloer in de kleur Funghi: een stijlvolle toevoeging dat voor een naadloos en strak oppervlak zorgt. Deze gietvloer, met zijn ingetogen elegantie, legt de perfecte basis voor de verdere inrichting van de studio. 

Gietvloer, gietvloer, Behaaglijk Wonen, The Art of Living

Elegante togen en verfijnde rondingen 

Wat deze studio zo uniek maakt, zijn de elegante togen en verfijnde rondingen die op meerdere plekken in de ruimte terug te vinden zijn. De buigingen en afgeronde details zorgen voor een organische twist. Deze ontwerpkeuzes voorzien de ruimte niet alleen van een esthetische meerwaarde, maar dragen ook bij aan een gevoel van geborgenheid. 

Gietvloer, gietvloer, Behaaglijk Wonen, The Art of Living

Doordrenkt met natuurlijk daglicht 

Een aspect dat deze studio karakteriseert, is het overvloedige daglicht dat de ruimte binnenstroomt. Dat de studio doordrenkt is met natuurlijk licht heeft het te danken aan de grote ramen. De lichte muren weerkaatsen dit licht op prachtige wijze, waardoor de studio overspoeld is met een verfrissend gevoel. Bovendien accentueert het overvloedige daglicht de minimalistische esthetiek van de gietvloer en de rest van het interieur, waardoor het gevoel van openheid wordt versterkt. 

Verfrissende studio 

De combinatie van de gietvloer, het overvloedige daglicht en het lichte interieur resulteren in een verfrissende en inspirerende omgeving. De lichte muren dienen als een canvas dat het zonlicht weerkaatst, wat bijdraagt aan een gevoel van kalmte. Dit maakt de studio een ideale plek voor creatieve bezigheden, werk of ontspanning.  

Gietvloer, gietvloer, Behaaglijk Wonen, The Art of Living

Harmonie en samenhang 

Verfijnde rondingen zijn niet alleen zichtbaar in de architectonische elementen, maar komen ook op subtiele wijze terug in de inrichting van de studio. Meubels met afgeronde hoeken en decoratie met organische vormen versterken de harmonie van de ruimte. Deze aandacht voor detail maakt dat elk onderdeel van de studio perfect op elkaar is afgestemd wat bijdraagt aan de perfecte samenhang. 

Editor: Media Team

Datum: 01-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Behaaglijk Wonen