Sfeer in en buiten het huis

Meer sfeer in en buiten het huis creëren? Lees deze tips

Wil je graag meer sfeer in en buiten huis creëren? Dan zit je hier goed, want in dit blog voorzien wij je van tips om jouw woning en tuin van meer sfeer te voorzien. Zo kun je met bijvoorbeeld douglas hout een prachtige veranda maken en zo jouw huis en tuin met elkaar verbinden. Wil je meer ideeën lezen? Lees dan snel verder en ontdek hoe je meer sfeer in huis en tuin kunt brengen.

Plaats een vuurkorf in de tuin

Met een vuurkorf breng je veel gezelligheid in je eigen tuin. Je kunt van een lekker warm vuur genieten en hoort het hout knisperen, wat voor veel sfeer zorgt. Er is niets fijners dan met vrienden of familie om de vuurkorf zitten onder het genot van een drankje en lekker hapje. Wil je meer sfeer in de tuin creëren, dan mag een vuurkorf zeker niet ontbreken.

Bouw een veranda en verbindt binnen en buiten

Met een veranda kun je, zoals we al vertelden, je woning en tuin met elkaar verbinden. Een veranda geeft je woning en mooie, luxueuze uitstraling en zorgt er tevens voor dat je woningwaarde hoger wordt. Ook creëer je er met gemak meer leefruimte mee en kun je er wanneer het slecht weer is buiten toch lekker beschut onder zitten met een boek.

Ga binnen en buiten voor sfeervolle accessoires

Je kunt je woning en tuin van een knusse sfeer voorzien door zowel binnen als buiten voor sfeervolle accessoires te kiezen. Leg lekkere zachte kussentjes op de banken en stoelen, steek kaarsen aan, koop een plaid voor over de loungebank en plaats een mooi buitentapijt op de veranda. Accessoires kunnen net even wat extra’s toevoegen aan huis en tuin. Je kunt er je eigen persoonlijke sfeer mee creëren door zelf je gewenste accessoires uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor bohemian accessoires of kies juist voor strakke moderne accessoires als je een rustige uitstraling wenst.

Ga voor veel groen

Zowel huis als tuin kunnen niet zonder groen. Zorg er dan ook voor dat je binnen een aantal mooie kamerplanten hebt staan of creëer je eigen urban jungle. Ga buiten voor een mooi bloemenperk met een variatie aan bloemen en planten. Ga bij voorkeur voor bloemen met vrolijke kleuren, want jouw tuin zal hier echt van opfleuren.

Wij wensen je veel succes met onze tips.