shutters, unilux, raambekleding, zwarte shutters, zonwering, fractions

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Sfeer verhogende shutters | Fractions

Fractions laat met dit nieuwe project van de zolderkamer zien dat shutters bepalend kunnen zijn voor de sfeer in een ruimte. De Fractions passen perfect bij deze industrieel ingerichte zolderkamer. Fractions geven een ruimte niet alleen een moderne en stijlvolle sfeer, maar zorgen ook voor een speelse lichtinval. Naast dat de shutters een echte eyecatcher zijn op deze zolderkamer, zijn ze ook nog eens van hoogwaardig materiaal en zorgen ze voor een luxe uitstraling.

Fractions

De Fractions zijn gemakkelijk in gebruik, zo is het mogelijk om zelf de lichtinval in de ruimte te bepalen. Doordat het licht door de gehele ruimte verspreid wordt, ontstaat er een nieuwe dimensie van lichttoetreding dat toegepast kan worden op ieder interieur. Daarnaast zijn de Fractions duurzaam en gemaakt van hoogwaardig en exclusief materiaal. De panelen hebben een strakke uitstraling en kunnen voor elk interieur op maat gemaakt worden.

shutters, unilux, raambekleding, zwarte shutters, zonwering, fractions

Verspreiding licht

De Fractions zijn gemaakt van twee verschillende panelen. Deze panelen sluiten door middel van een magneet waardoor ze perfect tegen elkaar aan sluiten. Het is tevens ook mogelijk om de panelen te openen zoals te zien is op de beelden van de zolderkamer. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om in een handomdraai de lichtstroom gemakkelijk zelf te bepalen. Tevens heeft het aluminium materiaal, waar de Fractions van gemaakt zijn, als bijkomstigheid dat het geen meekleurend effect geeft aan het interieur. Het is voor iedereen gemakkelijk om naar eigen wens een sfeer verhogende uitstraling te creëren in de woning.

Perfecte match

In deze kamer is gekozen voor zwarte shutters. De zolderkamer is modern ingericht met donkere meubels en een prachtige grijze gietvloer. De shutters van Fractions passen perfect bij de industriële uitstraling van deze zolderkamer. Daarnaast werkt de zwarte kleur contrasterend met de witte muren in de ruimte waardoor het een rustige uitstraling krijgt. Omdat de shutters op maat gemaakt kunnen worden is de product toe te passen op elke woonstijl. Voor ieder interieur een perfecte match!

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions

___

____

Meer informatie over de raamdecoratie Fractions?