previous arrow
next arrow
Slider

Sfeerbeton | Beton vloer

De trend van het moment, een beton vloer! Dankzij jaren lange ervaring is Sfeerbeton de specialist op het gebied van betonnen vloeren. Topkwaliteit wordt gerealiseerd dankzij het juiste advies, exclusieve materialen en de juiste afwerking. Hierdoor heeft de organisatie al diverse projecten mogen realiseren voor winkels, kantoren, horeca, showrooms en woningen.

Gekleurde betonnen vloeren

Bij een betonnen vloer denkt men vaak aan simpele grijstinten. Echter dankzij het Colorcrete® palet, zijn er veel meer kleuren mogelijk. Daarnaast geeft dit palet nog meer voordelen, zo laat de kleur niet los, slijt de vloer minder snel en zelfs bij lichte beschadigingen blijft de oppervlakte een constante kleur behouden. Wel belangrijk om te weten is dat iedere vloer uniek is, dit komt doordat de definitieve kleur van de vloer afhangt van factoren zoals verwerking, verhardingsomstandigheden en kleurverschillen van grondstoffen.

Betonnen vloer voor buiten

Deze vloeren zijn niet alleen geschikt voor binnen, ook buiten in de tuin is het beton ideaal voor een elegante uitstraling. Doordat de vloeren worden afgewerkt met beton impregneer is de vloer slijtvast en neemt het geen vloeistoffen op. Dit maakt dat de vloer ook buiten in de regen niet zal vergaan.

Betonnen vloer op maat

Voor iedere ruimte en stijl is er een unieke betonnen vloer. In de showroom in Schijndel liggen de vloeren tentoongesteld zodat er een goed beeld ontstaat van de mogelijkheden. Ook voor een persoonlijk advies kunt u hier terecht!

___

Alle projecten met een beton vloer van Sfeerbeton bekijken?

  • |

 

Nieuwbouw

In samenwerking met architect Marinus Wolfs van Wolfsarchitecten is er een prachtige villa opgeleverd. De stoere industriële stijl is gecombineerd met een landelijke stijl. Dit is terug te zien in de stoere elementen zoals de beton vloer en de ‘brick’ wall en landelijke elementen zoals het massieve eiken hout.

Bijzonder appartement

Het oude erfgoed is getransformeerd in een prachtig woonhuis. Op vijftig meter hoogte was het een hele uitdaging om de vloer te realiseren. Toch zijn ze erin geslaagd en is de vloer volledig in lijn met de karakteristieke elementen van het gebouw.

 

Sfeerbeton, Beton vloer, grijze vloer, gietvloer, the art of living

Marc van de Middegaal 


“Creëer een eigen stijl en smaak met sfeerbeton”

 

Sfeerbeton, Beton vloer, grijze vloer, gietvloer, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Sfeerbeton
  • Heidebloemstraat 19a
  • 5482 ZA Schijndel

 De showroom van Sfeerbeton is enkel te bezoeken op afspraak.


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 02 | apr | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media