Sfeervol licht met de nieuwste ledverlichting

In-Lite

Met de nieuwste SMART TONE-armaturen biedt In-Lite de mogelijkheid om kleur toe te voegen aan jouw buitenverlichting. Door hiervoor te kiezen geef je jouw tuin eenvoudig een unieke uitstraling met bijzonder licht. Je kunt kiezen uit verschillende standaardkleuren. Maar ook als je behoefte hebt aan een andere kleur, kun je deze toevoegen door gebruik te maken van de kleurencirkel in de In-Lite app. Hierdoor creëer je iedere keer een sfeer die past bij het moment.  

Een extra laag  

Er is een dunne lijn tussen sfeervol lichtgebruik en overmatig lichtgebruik. Een combinatie tussen warm-witte licht en kleur is het mooist. Daarom wordt kleurverlichting ook wel gezien als ‘extra laag’. Kleurlicht is geen vervanger maar het voegt wat toe met betrekking tot de sfeer en de uitstraling van een tuin. Hierbij ligt de focus op lichteffecten rond overkappingen, zit- en loungehoeken en buitenkeuken. 

De nieuwste armaturen 

De SMART SCOPE TONE biedt de vrijheid om de sfeer van de tuin te bepalen. Naast het vertrouwde van warm, wit licht, maakt deze LED-spot het mogelijk om elke gewenste kleur in te stellen. De verlichting heeft een bereik van wel vijf meter en kan daardoor bijvoorbeeld ook geplaatst worden in hoge bomen of tegen een hoge muur. Daarnaast is de SMART EVO FLEX TONE ook te verkrijgen bij In-Lite. Dit is een flexibele LED-strip met een perfecte egale lijn zonder zichtbare lichtpunten. Beide armaturen zijn te bedienen met de app. Hiermee kun je de lichten dimmen en van een andere kleur voorzien.  

Over in-lite 

Met de verlichting van In-Lite kun je jouw tuin in de avond pas echt tot leven laten komen. De magie van verlichting met de juiste intensiteit en balans biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. In-Lite ontwikkelt al ruim 20 jaar het perfecte licht voor de buitenruimte. Met de juiste kennis, producten en ervaring laat In-Lite zien wat verlichting voor jouw buitenruimte kan doen. Met het grote assortiment is elke boom en plant sfeervol te verlichten. Laat je inspireren op www.in-lite.nl!

Editor: Media team

Datum: 18-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: In-Lite