Sfeervol zwembad, Thermostar, Buitenzwembad, Tuin

  • Thermostar
  • Wielse Kamp 6
  • 5481 XG Schijndel

Sfeervol zwembad | Thermostar

Het mooiste van de zomer? Verkoeling zoeken in het zwembad! Dat gevoel dat je oververhitte lichaam instant gekoeld wordt door het frisse water van je privézwembad… Heerlijk. Maar is je tuin te klein? Slecht argument. Zie hier een kleine doch luxe tuin inclusief sfeervol zwembad van Thermostar, inclusief stijlvol aangelegde tuin door Stoop Tuinen.

Klein maar fijn

Het zwembad is 6 x 3 meter en uitgevoerd met een lamellendek. Een lamellendek zorgt ervoor dat het zwembad perfect geïsoleerd is. Verder is het natuurlijk ook al een relatief veilige afdekking omdat een lamellendek 100 kg kan dragen. Dit complete plaatje ademt de luxe uit van een mooie vakantie in het Caribisch gebied. En dat is precies het gevoel dat je wil hebben met een sfeervol zwembad in de tuin.

Sfeervol zwembad, Thermostar, Buitenzwembad, Tuin

Ontzorgen

Je kunt je zwembad op allerlei manieren laten inrichten door Thermostar als het gaat om waterbehandeling en het schoonhouden van het zwembad. Als je echt voor comfort gaat dan kan je een volledig automatisch waterbehandelingssysteem en bodemreiniging systeem laten  plaatsen waarbij het hele watermanagement wordt uitgevoerd door de computer. Je kan op afstand, met een app op de telefoon, uitlezen of alles goed gaat met het zwembad, lampen aan- of uitzetten of de temperatuur uitlezen. Dit zogenoemde Da-gen waterbehandelingssysteem is het beste van het beste en vergroot direct het comfort waarmee je het zwembad onderhoud.

Sfeervol zwembad, Thermostar, Buitenzwembad, Tuin

Altijd schoon

Lampen bedienen met een app en de temperatuur checken is natuurlijk al een luxe, maar wist je dat er ook zoiets bestaat als een zelfreinigend zwembad? Met een Advantage schoonmaaksysteem wordt jouw sfeervolle zwembad iedere dag volledig automatisch schoongemaakt. Hiermee komt het vakantiegevoel pas écht dichtbij. Stofzuigen kost altijd veel tijd en moeite, maar is met dit systeem niet meer nodig. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op met Thermostar, want ze leggen het je graag uit.

Tekst: Thermostar
Fotografie: Thermostar

____

Zwembad in de tuin, Thermostar, binnenzwembad, buitenzwembad, antraciet, luxe, exclusief, zwemmen

____

Meer projecten bekijken van Thermostar?


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media