• Rint Company
  • Berenkoog 14 D-E
  • 1822 BJ Alkmaar

Sfeervolle buiten-gashaard | Rint Company

Rint Company is de exclusieve distributeur van Rivelin buitenhaarden in de Benelux. Bij de Rivelin buiten gas- en houthaarden kun je zien dat deze met precisie en gevoel voor kwaliteit gemaakt zijn. Alle Rivelin haarden zijn volledig van roestvrijstaal en voorzien van een granieten- of Dekton keramisch bovenblad. Met meer dan 20 modellen in 3 collecties die volgens klantwensen worden samengesteld en opgebouwd, is de passie voor detail terug te vinden in ieder product.

Stadsvilla

Rivelin wil graag dat iedere klant tot rust komt bij het levendige vlammenspel. De buitenhaarden zijn gemaakt om sfeer en warmte te creëren op het terras, dus als je houdt van een stijlvolle, warme en gezellige sfeer is een Rivelin buitenhaard een aanrader. Daarnaast geven de gasbuitenhaarden geen overlast van fijnstof en geuren bij de buren. Zo kan iedereen heerlijk genieten in hun eigen tuin.

Rivelin haard INCA

Vanwege het ranke model en de loungetafel hoogte heeft men gekozen voor de haard uit de Liberty collectie. Het voordeel van een haard uit de Liberty collectie is dat hier geen installatiewerk nodig is. Alleen de gasfles hoeft aangesloten te worden en dan kan het genieten beginnen. De RVS-ombouw is hier voorzien van een Champagne poedercoating. Dit staat erg stijlvol bij de rest van het tuininterieur. Het bovenblad is gemaakt van Graniet in polished Nero. Graniet is een zeer duurzaam natuur product en daardoor altijd uniek. Ook is het kras-, weer- en hittebestendig; met een dergelijk bovenblad hoef je niet bang te zijn voor vlekken, die zijn gemakkelijk te verwijderen. Het windscherm is gemaakt van kristalhelder glas. Hierdoor kan je optimaal en veilig genieten van het prachtige-, rustgevende vlammenspel.

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Rint Company

___

___

Meer projecten bekijken van Rint Company?