• Rint Company
  • Berenkoog 14 D-E
  • 1822 BJ Alkmaar

Sfeervolle buiten-gashaard | Rint Company

Rint Company is de exclusieve distributeur van Rivelin buitenhaarden in de Benelux. Bij de Rivelin buiten-gashaarden kun je zien dat de gashaarden met precisie en hoge kwaliteit gemaakt is. Alle Rivelin haarden zijn volledig van roestvrijstaal en voorzien van granieten- of Dekton keramische bovenbladen. Met meer dan 20 modellen in 2 collecties die volgens jouw wensen worden samengesteld en opgebouwd is de passie voor detail terug te vinden in ieder product.

Stadsvilla

Rivelin wilt graag dat iedere klant met veel rust kan genieten van de buiten-gashaard. Deze type buitenhaard is gemaakt om sfeer en warmte te creëren op het terras, dus een buitenhaard is zeker aan te raden als je houd van een stijlvolle en gezellige look voor jouw terras. Daarnaast geeft deze buiten-gashaard geen overlast van fijnstof en geuren bij de buren. Zo kan iedereen heerlijk genieten in hun eigen tuin.

Rivelin haard INCA

Vanwege het ranke model en de lounge-tafel hoogte heeft men gekozen voor de INCA-haard uit de Liberty collectie. Het voordeel van dit prachtige type haard is dat er geen installatiewerk nodig is. Alleen de gasfles hoeft aangesloten te worden en dan kan het genieten beginnen. De rvs-ombouw is voorzien van Champagne poeder coating. Dit staat erg stijlvol bij de rest van het tuin interieur. Het bovenblad is gemaakt van Graniet, polished Nero. Graniet is erg duurzaam en 100% een natuurproduct en daarom altijd uniek. Ook is het kras bestendigd en hitte bestendigd. Met dit bovenblad hoef je ook niet bang te zijn voor vlekken, die krijg je er vliegensvlug vanaf. Het windscherm is van kristalhelder glas gemaakt, zo kun je genieten van de rustige sfeer die de vlammen geeft.

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Rint Company

___

___

Meer projecten bekijken van Rint Company?


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | sep | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media