Design tuin, Knops tuindesign, zwembad, overdekt terras, openhaard, warme tinten, exclusief

Sfeervolle design tuin | Knops Tuindesign

Deze prachtige design tuin is een ware droom voor velen. De tuin heeft meerdere overdekte terrassen, een prachtig zwembad met zonneterras en een exclusieve buitenhaard. Knops Tuindesign is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze bijzondere buitenruimte.

Open gevoel

Voor de opdrachtgevers was het van belang dat het open en ruimtelijke gevoel van binnen ook in de tuin werd verwerkt. Dit heeft Knops Tuindesign gerealiseerd door een glazen wand te plaatsen onder de overkapping. Hierdoor is het mogelijk om ook op iets koudere dagen te genieten van de design tuin, maar blijft er ook zicht op de rest van de tuin. Doordat de tweede overkapping eveneens in dezelfde stijl is vormgegeven wordt het open gevoel nog meer versterkt.

Natuurlijke materialen

Bij het realiseren van deze design tuin is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van hout en steen. Het hout komt onder meer terug in de muren en vloer van de overkapping achter het zwembad. De betontegels lang het zwembad worden doorgetrokken tot aan de woning, waardoor er onderscheid gemaakt wordt in de verschillende vlakken van de tuin. Door de combinatie van de wit, grijs, zwart en de bruine houtkleur ontstaat er een bijzonder contrast. Alles klopt in deze prachtige droomtuin.

Exclusieve tuinen

Knops Tuindesign staat bekend om het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen. Voor ieder project wordt er gezocht naar de juiste balans tussen de wensen van de klant en de randvoorwaarden van de omgeving. De tuinen van Erik Knops stralen rust, luxe en harmonie uit. Daarnaast zijn ze zo ontworpen dat ze het hele jaar door een mooie aanvulling op de woning vormen. Voor een sfeervolle design tuin als deze ben je bij Knops Tuindesign aan het juiste adres!

Design tuin, Knops tuindesign, zwembad, overdekt terras, openhaard, warme tinten, exclusief

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Hans Gorter

___

Design tuin, Knops tuindesign, zwembad, overdekt terras, openhaard, warme tinten, exclusief

___

Meer projecten van Knops Tuindesign bekijken?