Sfeervolle en multifunctionele keukenachterwand

Dekker Zevenhuizen

Als je echt een unieke keuken wil, dan raden wij aan je te verdiepen in een nieuw en innovatief systeem waarmee je jouw keukenwand heel functioneel inricht en tegelijkertijd een esthetisch statement kunt maken. Want, The Wall by Dekker is méér dan een keukenachterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan je keuken. De clou zit hem in de rails waarin je heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken. Zo maak je met alle mogelijkheden een unieke en persoonlijke achterwand die past bij jouw wensen en bezigheden in de keuken.

Keukenachterwand, keukenaccessoires, The Art of Living

Materialen als achterwand

Het unieke keukenachterwandsysteem is een frame van 4 cm dik en kan worden afgewerkt met materialen van Dekker Zevenhuizen: keramiek (Evora Ceramics), composietsteen (Cambria en Evora Quartz), Glass, TopCore en Fenix. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Kies je voor hetzelfde materiaal als je keukenblad of ga je juist voor contrast? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Accessoires voor The Wall achterwand

De accessoires voor de keukenachterwand kies je zelf. En ze zijn altijd precies waar je ze nodig hebt. Iedere dag weer. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% jouw smaak. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Elektriciteit waar het nodig is

Het systeem is voorzien van een intelligente stroomvoorziening door de stroomvoerende 4-fase rail. Deze horizontale rail dient als stekkerstation voor alle accessoires en is tevens de stroomverdeler in THEWALL® by Dekker.

Keukenachterwand, keukenaccessoires, The Art of Living

THE WALL by Dekker

Dit systeem sfeervolle en multifunctionele keukenachterwandsysteem is verkrijgbaar bij de keukenzaak. Ook kun je het bekijken in het Dekker Trend Centre. Als je eenmaal voor THE WALL by Dekker gekozen hebt, bestel je eenvoudig de accessoires in de online shop van The Wall.

Editor: Media team

Datum: 02-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Dekker Zevenhuizen