Sfeervolle inbouwspots voor zowel helder als ontspannen licht

LEDInbouwspots

De badkamer is een plek waar je helemaal jezelf wilt kunnen zijn, ongeacht op welk moment je hier bent. In de ochtend wil je je hier klaarmaken voor een nieuwe dag door te douchen, te scheren, je haar te doen of make-up aan te brengen. In de avond wil je je in de badkamer kunnen ontspannen in een lekker bad of maak je je klaar om naar bed te gaan. Wat je ook allemaal doet in de badkamer, fijne verlichting is een must. Je wilt immers kunnen zien wat je aan het doen bent, maar daarnaast wil je ook kunnen relaxen. Kies voor badkamer inbouwspots die zowel helder als ontspannen licht geeft, maar ga daarbij ook voor verlichting die veilig in de buurt van vocht en water geplaatst kan worden. Zo creëer jij altijd een goed gevoel op het juiste moment.  

Sfeer in de badkamer 

Is de badkamer voor jou niet alleen een plek om je te verzorgen en klaar te maken voor de dag of de nacht, maar vind je het ook heerlijk om te relaxen? Bijvoorbeeld in een warm bad met een ontspannen badolie of onder je regendouche met je favoriete scrubs? Door dimbare LED inbouwspotjes in het plafond, in een koof of in een nis te plaatsen, kun jij zelf de intensiteit van het licht bepalen. Door heel eenvoudig het licht tussen helder enz acht te kunnen regelen, geniet jij altijd van het meest optimale licht voor jou. Of je nu wilt ontspannen of je wilt klaarmaken, jij bepaalt de sfeer in je badkamer! 

Veilige verlichting in de badkamer  

In de badkamer wil jij naast de praktische dingen, je ook kunnen ontspannen en met een gerust hart je ding kunnen doen. Dan is het verstandig om voor verlichting te gaan dat bestand is tegen vocht en water, want anders is er kans op kortsluiting of zelfs brand. Je wilt je veilig voelen in de badkamer en het is dan ook belangrijk dat je LED inbouwspots installeert die geschikt zijn voor deze ruimte. Dit doe je door te kijken naar de IP-waarde van de inbouwspots. Je kunt gaan voor LED-spots met een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat de spots spatwaterdicht zijn. Deze inbouwspots kun je overal in de badkamer plaatsen, maar niet direct bij de douche, het bad of de wastafel. Je kunt ook kiezen voor LED-spots met een IP waarde IP65. Deze spots zijn straalwaterdicht en kun je overal in de badkamer installeren, dus ook direct bij de douche, het bad of de wastafel. Dus wil je het jezelf gemakkelijk maken, ga dan voor LED-spots met een IP65 waarde in de gehele badkamer. Zo ben je er zeker van dat je qua veilige verlichting goed zit.

Diverse badkamerspots bij Ledinbouwspotsleds.nl 

Indien jij op zoek bent naar LED-spotjes voor in de badkamer, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Met de badkamerspots van Ledinbouwspotsleds.nl maak je van jouw badkamer in ieder geval een fijne ruimte om te zijn en om jouw ding te doen. Of je nu gaat voor mini LED-spots voor in een nis of je gaat voor trendy zwarte inbouwspots voor in het plafond, er is vast een badkamerspot die voldoet aan jouw wensen en perfect past in jouw badkamer. 

Editor: Media team

Datum: 25-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Linda.Content

Fotografie: Marit van Marle