Natuurtuin, sfeervol, waterloop, Van Mierlo Tuinen

Sfeervolle natuurtuin met waterloop | Van Mierlo Tuinen 

Deze opmerkelijke natuurtuin grenst aan de Maas. De meanderende waterloop die door de tuin loopt is rechtstreeks aangesloten op de rivier. Deze zit vol met leven zoals kleine visjes, rivierkreeftjes en mosselen. Is dat niet bijzonder in je tuin? 

Toegankelijk voor bezoekers

Deze natuurtuin, aangelegd door Totaaltuin Leende, heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. De rotsen bij het water nodigen natuurlijk uit om daar in het water te springen. Dit is dan ook precies de bedoeling. De tuin is gelegen naast een jachthaven en is deels open voor bezoekers zodat ook anderen van deze prachtige natuurtuin kunnen genieten. 

Op ontdekking

De tuin bevat ook een privé gedeelte voor de bewoners van het huis. Hier word je omringd door prachtige bloemenborders en glooiende paden. De tuin nodigt uit om op ontdekking te gaan. De eigenaren lopen dan ook dagelijks door de natuurtuin om te genieten van de veranderende seizoenen, de vogels en het altijd prachtige licht. 

Natuur als instrument

Van Mierlo Tuinen gebruikt de natuur als instrument, het bedrijf wil de klant laten ervaren wat natuur met een omgeving en een mens kan doen. Hierbij staat ook balans hoog in het vaandel. Zowel mens, natuur en architectuur moeten volgens Van Mierlo in harmonie met elkaar samenwerken. Het verloop van de natuur, de omgeving waarin de tuin zich bevindt en de wensen van de opdrachtgever staan hierbij centraal. 

Natuurtuin, sfeervol, waterloop, Van Mierlo Tuinen

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Caroline Piek 

___

Van Mierlo Tuinen

___

Meer projecten van Van Mierlo Tuinen bekijken?


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | aug | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media