• Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

Sfeervolle open haard | Boley 

Aan de rand van een natuurgebied ligt deze prachtige villa. Een villa in het groen, waarbij de connectie met de natuur een geschenk is. Het is dan ook geen verrassing dat er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en natuurlijke materialen. Dit harmonisch familiehuis heeft twee livings, waarvan de tweede living is ingericht met een sfeervolle open haard van Boley. Dit haardmeubel is dé eyecatcher van de living. 

Duurzaam 

Boley is expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmte ook echte designobjecten. De haarden worden op maat gemaakt, waardoor er altijd een passende haard is voor ieder interieur. En ook niet onbelangrijk, de haarden zijn allemaal energie-neutraal! Het is essentieel dat een haard past bij het interieur van een woning, en dat doet deze haard zeker. Deze open haard geeft de tweede living van deze villa extra uitstraling, warmte en sfeer.  

Ontspannen in elk jaargetijde 

De tweede living is ingericht rondom de sfeervolle open haard van Boley. In het woongedeelte is het walnoothout van het haardmeubel in het vaste meubilair verwerkt, dit geeft een knusse sfeer aan de ruimte. Het is hier in de wintermaanden heerlijk vertoeven voor de bewoners. 

Één geheel 

Verder is er in deze woning veel aandacht besteedt aan duurzaamheid en natuurlijke materialen. Om eenheid te creëren, zijn de materialen en kleuren van het meubilair door het gehele huis zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het prachtige walnoothout van de twee livings zie je dan ook overal terugkomen. Om de woning op een sfeervolle manier te verlichten, zijn in het plafond speciale lichtkoven gemonteerd

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Boley

___

___

Wil je meer projecten van Boley bekijken?