Sfeervolle penthouse met chique badkamer

VOLA

Hoe je woont is van invloed op je levensgeluk. Het is dan ook niet vreemd dat wanneer je woont in een woning die op de juiste manier is vormgegeven, jouw kwaliteit van leven toeneemt. Vanuit dit uitgangspunt werd dit prachtige penthouse dan ook ontworpen. Het mooie aan deze woning is dat hij met licht overgoten is en volgens een logisch plan netjes werd ingericht. Dit resulteerde in verschillende heerlijke ruimtes, waar je alleen al graag wilt zijn. Eén van deze spraakmakende ruimtes is de badkamer. Het ontwerp werd netjes afgewerkt en klopt tot in de kleinste details. Zelfs over de badkamerkranen werd nagedacht.

De badkamer van het penthouse

Zodra je de badkamer, van deze prachtige penthouse, binnenkomt zal je oog direct getrokken worden door het grote raam. Dit was een overblijfsel van de door de architect daar getekende zitkamer. Er werd voor gekozen om het royale raam te bekleden met een matterende folie, waardoor fijn, diffuus daglicht de badkamer binnenstroomt. Daarnaast is de wastafel ook een echte aandachtstrekker. Dit komt door zijn subtiele witte kleur en de accessoires die werden toegevoegd om het plaatje compleet te maken. Zo werd gekozen voor ronde lampen, een eveneens ronde spiegel en chique zilverkleurige kranen. Het geheel ziet er stijlvol uit maar wordt niet overdadig!

Meer over VOLA

De prachtige badkamerkranen die het totaalplaatje helemaal compleet maken zijn afkomstig van VOLA. Dit bedrijf is al een flink aantal jaren specialist op het gebied van designkranen. Deze exclusieve kranen staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een mooi design, maar ook van een erg lange levensduur. De collectie is veelzijdig en daardoor kun je altijd wel een kraan vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en de inrichting van jouw woning.

Editor: Media team

Datum: 13-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Patrick Meis