tuin met veranda, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

  • Buytengewoon Tuinontwerp
  • Veenweg 66
  • 8075 PS Elspeet

Sfeervolle tuin met veranda | Buytengewoon Tuinontwerp 

Deze woning bevindt zich in een relatief nieuwe, sfeervolle woonwijk. De woning heeft geen voortuin, maar wel een ruime, ommuurde zij- en achtertuin. Des te meer reden dus om hier een strak ontwerp voor te laten maken door Buytengewoon Tuinontwerp, een bedrijf dat kracht en uitstraling weet te halen uit iedere vierkante meter tuin. Het resultaat is een sfeervolle tuin met veranda. Dit is zo’n tuin waar je nog niet eens in hoeft te zitten; ook vanuit het raam is het op en top genieten van het mooie lijnenspel en de subtiele afwisseling in beplanting. 

tuin met veranda, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

Groene uitstraling 

Dit is nou echt een stijlvolle tuin met veranda die binnen en buiten verbindt en uitnodigt om buiten te leven. Het directe zicht op de muren wordt gebroken middels jonge bomen, zodat de tuin een groene uitstraling krijgt.We zien hier een strakke tuin met een prominente veranda met buitenhaard, pergoladelen en een ruim vlonderterras. De tuin met veranda is jaarrond groen, waardoor er nooit een dip in het genot zit. De hoogteverschillen geven duidelijk diepgang aan de tuin, zodat de tuin optisch een dynamisch spel is.  

tuin met veranda, Buytengewoon Tuinontwerp, The Art of Living 

Meer over Buytengewoon Tuinontwerp

Buytengewoon biedt een totaalconcept als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierdoor is het gemakkelijk om alles in één hand te houden, van ontwerp tot oplevering. Geen enkele uitdaging is te groot voor het bedrijf dat buitengewone tuinen maakt, of u nou een grote of kleine tuin hebt. Vaak zijn er al wensen of ideeën, maar heeft de klant geen enkel idee hoe dit gerealiseerd kan worden tot een stijlvol en praktisch tuinontwerp. Bij Buytengewoon is het mogelijk om alles van ontwerp tot oplevering te regelen. Met vakkundig personeel worden de meest bijzondere tuinen gerealiseerd en komen dromen tot leven.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Buytengewoon Tuinontwerp

___

 

Sfeervolle tuin, Buytengewoon Tuinontwerp, gezelligheid, openhaard, tuindesign, tuinmeubelen, tuinverlichting

___

Meer projecten bekijken van Buytengewoon Tuinontwerp?