Sfeervolle woning met royaal buitenzwembad

Aqua Unique

De tuin van deze sfeervolle woning bood voldoende ruimte voor een zwembad en daar wilden de bewoners graag gebruik van maken. Daarom schakelden zij de hulp van Aqua Unique in. Dit bedrijf realiseert al drie decennia lang binnen- en buiten zwembaden, voor zowel openbare zwembaden als zwembaden voor particulieren. Op basis van een persoonlijk gesprek zullen zij aan de slag gaan om droomzwembaden te verwezenlijken. Alle baden die zij ontwerpen zijn dan ook volledig maatwerk en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Dit waanzinnige buitenzwembad is daar het perfecte toonbeeld van en we lichten het dan ook graag nog wat verder uit.  

Buitenzwembad, zwembaden, Aqua Unique

Een zwembad voor iedereen 

Het heerlijke zwembad is wel vier bij acht meter groot en is daarom perfect voor de sportieve zwemmer die graag baantjes trekt. De ingebouwde jetstream draagt daar ook aan bij. Daarnaast is het buitenzwembad voorzien van een luxe zitbank, zodat ook op het gebied van ontspanning voorzien wordt. De royale inloop trap zorgt ervoor dat het bad eenvoudig en veilig te betreden en verlaten is. Om ervoor te zorgen dat het buitenzwembad zijn exclusieve uitstraling behoud, is een automatische afdekking geïnstalleerd met solarlamellen. Dit laatstgenoemde zorgt ervoor dat het zwembad ook voldoet op het gebied van duurzaamheid. 

Genieten van het zwembad 

Nadat dit HDPE-zwembad van Aqua Unique geplaatst is, hebben de bewoners ervoor gekozen om een luxe tuinkamer te realiseren. Deze is voorzien van royale raampartijen. Hierdoor kan niet alleen daglicht tot diep in de woning binnen treden, maar het zorgt er ook voor dat de bewoners kunnen genieten van een prachtig uitzicht over hun zwembad. Ook aan het buitenzwembad is het genieten geblazen, hier is namelijk ruimte gecreëerd voor een terras met een eettafel en ruimte voor ligbedjes. Kortom, de bewoners kunnen ieder jaar niet wachten totdat de zomer gaat beginnen.

Editor: Media Team

Datum: 21-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aqua Unique