Shadowz

Bij Shadowz draait alles om het creëren van unieke schaduwplekken met maatwerk producten. Wij meten de beschikbare ruimte met onze eigen 3D technieken in waardoor we een unieke impressie kunnen geven. Of het nu om een schaduwplek in tuin gaat, een mooie horeca terras of een carport voor uw auto’s.

Informatie over Shadowz


Strandpaviljoen-Sjoerd-Ameland-3D-Zonnezeilen-Kleur-Beige-11
20230519_135451
9-Carport
16-zonnezeil
previous arrow
next arrow

Een familiebedrijf 

Ivo Sanders groeide op in een ondernemers-familie. U weet wel, zo’n familie waar energie bruist en ideeën broeien. Met interesse voor techniek en design was Ivo al jong actief met zijn eerste bedrijf. Op eenentwintigjarige leeftijd verkocht Ivo verschillende producten voor de styling in en om huis. Daarnaast werkte Ivo destijds ook bij zijn vader Gerard in het bedrijf waar ze samen windschermen en parasols verkochten. 

Het onstaan van Shadowz 

In 2007 startte Ivo Sanders het bedrijf ISLifestyle. Een bedrijf dat begon als webshop voor een veelheid van verschillende producten. De webshop van toen is ontwikkeld naar het Shadowz van nu. Shadowz is de specialist op het vlak van schaduw management. Al onze oplossingen zijn maatwerk waardoor vrijwel alles mogelijk wordt. Alles begint met uw wensen. 

Shadowz vandaag de dag 

Bij Shadowz krijgt u eerlijk en duidelijk advies. U wordt uitgebreid geïnformeerd over alle producten en de vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een 3D zonnezeil op uw prive terras, horeca terras of als carport, 
bij Shadowz wordt er geluisterd naar uw wensen.