• Olàv Home
  • Meijelseweg 47
  • 5986 NH Beringe
  •  
  • Contact:
  • Tel. nr: +31 (0)77 307 16 32
  • E-mail: info@olavhome.nl

Showroom toont authentieke en exclusieve uitstraling | Olàv Home

Een woning kan nog zo prachtig zijn, zonder een passend interieur is een huis geen thuis. Meubelen geven een woning sfeer en gezelligheid. Het team van Olàv Home weet dat als geen ander. Landelijk, strak of high-end: er is voor ieder wat wils. Oprichter Olav Hendriks: “We maken gebruik van hoogwaardige materialen, schuim en kussens. We werken met alle gerenommeerde stoffenhuizen en hebben dus een oneindige keuze. We bekleden zelf en per order wordt er gestoffeerd. Dat betekent dat er heel veel mogelijkheden zijn in maatwerk. Ieder meubelstuk is uniek.” Hun showroom is eigenlijk een portfolio waar je doorheen kunt lopen.  

Stijlkamers

De showroom vanOlàvHome is ingericht door middel van stijlkamers waarinverschillendesferen gecreëerd zijn. Zo kan je met eigen ogen aanschouwen datdecollectie vanOlàvHome in elk interieur past. Van een landelijke stijl totluxuryenklassieke meubelen in een modern jasje, alle sferen zijn te bewonderen. De aangeklede stijlkamers laten dus niet alleen het meubelstuk zien, maar ook hoe je de ruimte kan aankleden zodat het meubelstuk volledig tot zijn recht komt. Een afspraak in deze showroom is eigenlijk een soort tour door je toekomstige huis, waarbij je sfeer echt kan proeven.  

Meer over Olàv Home

Dit mooie bedrijf brengt sfeer in het interieur van woningen door middel van exclusieve meubelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve uitstraling van de Olàv Home Collectie. Daarnaast wordt de collectie ontworpen door eigen designers waardoor de exclusiviteit gewaarborgd kan worden. Binnen het team van Olàv Home staan kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. De gehele collectie van Olàv Home wordt ontwikkeld in eigen beheer en bestaat uit meubelen van hoogwaardige materialen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en zoveel jaren later nog steeds volop bezig met het ontwikkelen van de collectie en het introduceren van nieuwe ideeën. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Olàv Home

____

____

 

Meer projecten zien van Olàv Home?