Shutters als het perfecte accessoire voor je ramen 

JASNO

Wanneer de vloer ligt, alle muren zijn geschilderd, de keuken geïnstalleerd is en de meubels op hun plek staan, is het tijd om met de aankleding van jouw schitterende woning aan de slag te gaan. Kunst, een vloerkleed en gordijnen zullen vast allemaal een plekje krijgen binnen jouw interieur. Ze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen en dat maakt de keuze er echt niet makkelijker op. Op het gebied van raambekleding alleen al. Kies je voor stoffen gordijnen, jaloezieën of zoals in dit geval toch voor de shutters van JASNO? 

Shutters in herenhuis 

Dit karakteristieke herenhuis kenmerkt zich door de hoge plafonds en klassieke ornamenten. Deze stijl werd gecombineerd met enkele moderne elementen om het geheel wat meer hedendaags en toegankelijk te maken. Een voorbeeld hiervan zijn de silent view shutters. Er werd gekozen voor de JASNO Primewood shutters in de kleur Signal Grey, zodat ze op deze manier goed bij het kleurenpalet van de woning passen. De shutters werden geplaatst aan de straatkant van de woning, om inkijk tegen te gaan. Een paneel is namelijk op te splitsen in meerdere delen, zodat de onderste lamellen gesloten kunnen worden en de bovenste open kunnen blijven om daglicht toegang te geven tot de ruimte.  

Producten van JASNO 

Deze en alle andere JASNO shutters worden volledig op maat gemaakt waardoor ze geschikt zijn voor alle raamsoorten. Daarnaast zijn ze ook nog te verkrijgen in een breed assortiment lak- en beitskleuren. Ze zijn tevens verkrijgbaar in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren. De scharnieren van de shutters zijn verzonken in het ontwerp, waardoor ze strak en modern ogen. Op esthetisch vlak zijn de shutters dus van hoog niveau, maar ook als het gaat over de werking zijn er maar weinig andere producten die hier tegenop kunnen. Ben je benieuwd geworden? Je kunt bij JASNO altijd vrijblijvend advies aanvragen.  

Editor: Media team

Datum: 03-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: JASNO