Shutters als oplossing voor een grote hoeveelheid raampartijen

Blend Window Fashion

Dit prachtige huis werd gebouwd door een Volendams bouwbedrijf. Toen de bewoners een bezoek brachten aan de architect kwamen zij langs een winkel waar deze fantastische shutters van Blend Window Fashion te zien waren. Dit bleek de perfecte stijlvolle raamoplossing waar zij al lange tijd naar op zoek waren. De woning is namelijk voorzien van veel raampartijen waardoor veel natuurlijk licht naar binnen schijnt. Maar om toch privacy te behouden werd er gekozen voor de shutters. 

Raampartijen, Blend Window Fashion, The Art of Living

Functie en esthetiek 

De witte shutters die in deze woning zijn geplaatst zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch volwaardig. Doordat de shutters op maat gemaakt werden sluiten ze niet alleen naadloos aan met het raam maar ook met de rest van het interieur. Om het interieur niet te donker te maken kozen de bewoners voor witte shutters met verborgen scharnieren in een strakke uitvoering.  

Vouwrail 

Omdat de bewoners van deze imposante woning de openslaande raampartijen in verschillende kamers wel graag wilden blijven gebruiken, viel de keuze op een vouwrail. De vouwrail in de living is ingedeeld in drie gelijke delen zodat men kan spelen met de lichtinval. De shutters zijn als het ware open te schuiven als een gordijn, maar zorgen toch voor een hele andere ambiance dan dat je zou creëren met echte gordijnen.  

Meer over Blend window Fashion 

De shutters van Blend Window Fashion zijn prachtig vormgegeven en van uitmuntende kwaliteit. Hierdoor bieden zij de oplossing voor iedere situatie. Blend Window Fashion gebruikt de termen passie, kwaliteit en innovatie dan ook als uitgangspunt om te creëren. Ze gaan mee met de trends en zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van het daglicht dat binnenkomt door jouw raampartijen. 

Editor: Media team

Datum: 20-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Lena Strick

Fotografie: Blend Window Fashion