Shutters die perfect passen bij grote raampartijen 

Jasno

Je ziet het steeds vaker: moderne huizen met grote raampartijen. Behalve dat het er prachtig uitziet, zorgt het ook voor veel natuurlijke lichtinval. Bovendien voelt de binnenruimte ruimtelijker aan. Helaas gaan grote raampartijen ook gepaard met enkele uitdagingen, namelijk het weren van felle zonnestralen en het beperken van inkijk. Een groot gezin uit Beieren in Duitsland stond voor deze uitdaging en vonden de ideale oplossing: shutters van Jasno 

Een samenhangend geheel

Het interieur van deze moderne nieuwbouwwoning bestaat voornamelijk uit lichte kleurtinten. Deze zachte kleuren worden afgewisseld met opvallende kleuraccenten. Bijvoorbeeld de design hanglampen met een tijdloos karakter en de grote schilderijen in het trappenhuis. Er is goed nagedacht over het ontwerp van het interieur zodat alles harmonieus bij elkaar past. Voor de bewoners was het vooral van belang dat het een comfortabel huis zou worden voor een groot gezin, en een open huis voor vrienden en familie. Een plek waar zij zich goed voelen.

Shutters, Duitse woning in Tegernsee, Jasno, The Art of Living

Een strakke look met shutters 

Het interieur is modern en je ziet veel strakke lijnen terugkomen. Het was daarom van belang dat deze naadloos zouden aansluiten bij het interieur. Behalve de uitstraling is het natuurlijk ook van belang dat de raamdecoratie functioneel is om zodoende de gewenste lichtinval te kunnen regelen. Er werd daarom gekozen voor de shutters van Jasno. De lamellen kunnen in de juiste stand gezet worden en ook de panelen kunnen geheel open gezet worden, wel zo handig voor het schoonmaken van de ramen.

Shutters, Duitse woning in Tegernsee, Jasno, The Art of Living

Witte shutters voor een tijdloos interieur 

Voor dit project werd er gekozen voor Primewood shutters van Jasno in de kleur 9010 Pure White, met een 89 millimeter lamel en silent view bediening. Een tijdloze kleur die past bij ieder interieur. Het resultaat in deze woning: een extra strakke uitstraling die perfect samengaat met het interieur. Ook voor het grote schuine raam in de badkamer werden maatwerk shutters geplaatst. De woning krijgt hierdoor een idyllische uitstraling, bovendien zorgen de shutters voor de gewenste privacy.

Editor: Media Team

Datum: 11-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jasno