Sierkussens als sfeervolle finishing touch

Borek

Het aftellen kan beginnen. Nog heel even en dan staat de lente weer voor de deur. Tijd voor warmere temperaturen, borrels in de tuin en veel gezelligheid met vrienden. Voor veel mensen is dit dan ook het moment om hun tuin voor te bereiden op het voorjaar. Het Nederlandse outdoormerk MAX & LUUK ontwerpt en fabriceert unieke outdoor accessoires die in elke tuin passen. Het label maakt onderdeel uit van het assortiment van Borek, een outdoor furniture merk met een groot assortiment aan mooie producten van hoogwaardige kwaliteit.

Sierkussens - Borek, accesoires, the art of living

Tuinaccessoires

Een tuin is tegenwoordig meer dan een plek waar je tot rust komt. Je drinkt er drankjes met vrienden of serveert er een zomerse tapas. Daar horen natuurlijk wel de juiste accessoires bij. Een plek voor al het lekkers kan eenvoudig gecreëerd worden met kleine sidetables. Deze praktische ‘hulptroepen’ hebben de vorm van een kurk, zandloper of tol.  Maar, wat dacht je van mooie poef? Of een lantaarn die, letterlijk, graag in de boom hangt of wat fijne sierkussens?

Sierkussens

Die laatste, daar willen we het toch nog even over hebben. Kussens zijn namelijk de manier om je loungeset nog comfortabeler te maken. De kussens van MAX & LUUK zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze voelen niet alleen heerlijk zacht aan, ze zijn ook heel aaibaar. Deze parels mogen, aankomende zomer, niet ontbreken in jouw tuin.

Meer over MAX & LUUK

MAX & LUUK is een sophisticated outdoor furniture merk. Trendy accessoires zijn, anno 2022, een must om het verschil te maken in jouw tuin. De collectie van MAX & LUUK bestaat uit verschillende design items die je tuin een moderne, maar sfeervolle touch geven. De kickstart voor de zomer als je het ons vraagt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 26-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Borek