SILVERwonen B.V.

SILVERwonen architectuur is gevestigd in Hengelo en is  een dochteronderneming van MAS architectuur, één van de oudste architectenbureaus van Nederland. Waar MAS architectuur zich toelegt op utiliteitsbouw, houdt SILVERwonen zich alleen bezig met particuliere opdrachten. Zij ontwerpen, dienen de bouwaanvraag in, helpen bij het prijsvormingsproces en begeleiden het hele proces.

Projecten van SILVERwonen B.V.

Informatie over SILVERwonen B.V.


Silverwonen, the art of living, exclusief, Exteterieur

Persoonlijk en betrokken

Bij SILVERwonen terecht je voor de realisatie van je droomhuis, vanaf het middensegment tot aan de meest exclusieve villa’s. Bij het ontwerpen gaan de architecten van SILVERwonen uit van de opdrachtgevers. Het is hun missie om inspirerende hedendaagse ontwerpen te maken en te realiseren. Tijdens het ontwerpproces is het van belang dat de architect goed luistert naar de wensen van de opdrachtgevers om deze goed te vertalen naar een aansprekend ontwerp.

Nieuwe technieken, oude waarden

SILVERwonen maakt gebruik van de allernieuwste technieken en blijven altijd vernieuwend. Daarbij maken zij gebruik van geavanceerde presentatietechnieken, zodat het ontwerp zo goed mogelijk gevisualiseerd kan worden. Virtuele presentaties, 3D geprinte maquettes en het werken met tekenpakketten behoren tot de mogelijkheden, dit leidt vaak tot verrassende blikken bij opdrachtgevers. Tegelijkertijd houden ze vast aan ‘traditionele’ uitgangspunten. Goed luisteren, is de basis hun goed werk. De klant kan rekenen op een persoonlijke benadering en een vast aanspreekpunt tot en met de oplevering.