sKin architects

Clemens Boons en Elke Goossens bundelen sinds 2002 hun krachten in sKin architects. Ze zijn gevestigd in Boxtel en internationaal inzetbaar. Elke en Clemens studeerden beiden af aan de academie voor stedenbouw en architectuur en zijn daarmee masters in architectuur.

Informatie over sKin architects


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
previous arrow
next arrow

Ruimte en beweging

Ruimte en beweging [space en kinetics] vormen het beeldmerk van de ontwerpen. Een sKin-ontwerp kenmerkt zich door het strakke tijdloze ontwerp, ruimtelijkheid, bijzondere lichtinval en verrassende doorzichten. In een ‘sKin’ wordt gewoond, gewerkt en geleefd.

Inspireren

Het werk van sKin architects omvat nieuwbouw, verbouw, interieurbouw, renovatie en restauratie van gebouwen. Ze realiseren voornamelijk woongebouwen en bedrijfspanden.
“We willen onze opdrachtgevers inspireren met onze ontwerpen. sKin-plannen spreken door hun ruimtelijkheid, tijdloze strakke uitstraling, bijzondere materialen en –kleuren en duurzaamheid. Een sKin-ontwerp sluit altijd aan bij de specifieke kwaliteiten van de omgeving. Ons doel is om samen een mooi, bruikbaar en puur bouwplan te realiseren. Een sKin-ontwerp is sprekend en uniek!”