slaapkamer inspiratie, van manen, architectenbureau van manen, badkamer, luxe badkamer

 • Aluminium kozijnen
  Schüco Nederland BV
  Mijdrecht | www.schueco.com
 • Louvrepanelen
  Livium
  Oldenzaal | www.livium.nl
 • Lichtplan + decoratieve binnen- en buitenverlichting
  Paardekooper – Hulst light & terrace design
  Naarden-Vesting | www.paardekooper-hulst.nl

Slaapkamer inspiratie | Architectenbureau van Manen

Til jouw slaapkamer tot een hoger niveau met deze slaapkamer inspiratie!

De slaapkamer is een plek waar je rust opzoekt. Hierbij is het dan ook van belang dat de kamer zelf, ook rust uitstraalt. Maar hoe is dit te realiseren? Bekijk samen met The Art of Living Online hoe de slaapkamer een pareltje werd in deze schitterende villa.

Slaapkamer inspiratie

Een neutraal kleurenpallet in de slaapkamer is een werkelijke must! Hierdoor creëer je een serene sfeer en uitstraling. Door het toevoegen van warme materialen, zoals hout, wordt er ook warmte toegevoegd aan de ‘look and feel’ van de slaapkamer. In deze prachtige slaapkamer wordt er een combinatie van strak en sfeervol gemaakt. Hier zie je dat de basis bestaat uit strakke elementen, zoals de gietvloer. Maar de verdere uitwerking bestaat uit warme kleuren en elementen, zoals het houten bankje en de heerlijke poef. De combinatie zorgt voor een huiselijk gevoel.

slaapkamer inspiratie, van manen, architectenbureau van manen, badkamer, luxe badkamer

slaapkamer inspiratie, van manen, architectenbureau van manen, badkamer, luxe badkamer

Badkamer inspiratie

De luxe badkamer die aansluit op deze heerlijke slaapkamer straalt puur comfort uit. Ook hier komt hetzelfde kleurenpallet terug wat er ook in de slaapkamer is gebruikt. Dit zorgt voor harmonie en consistentie in huis, wat allemaal meedraagt aan dé huiselijke sfeer waar we allemaal naar streven. De badkamer is eigenlijk een kleine wellness, dit komt niet alleen door de voorzieningen, maar ook grotendeels door de uitstraling.

Wellness at home

De badkamer beschikt over een heerlijk 2-persoonsbad van RIHO, een heerlijk ruime douche om alles van je af te spoelen en prachtig maatwerk kastwerk. Je waant jezelf bijna in een high-end spa als je je bevindt in deze badkamer…

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Benieuwd naar de volledige villa?