Slaapkamer met luxe sauna , Cleopatra, wellness, slaapkamer, verfijnd design

  • Cleopatra
  • Oostzijde 295
  • 1508 EN Zaandam

Slaapkamer met luxe sauna | Cleopatra

In dit moderne penthouse in Zuid-Holland wordt een sauna geïntegreerd in een riante slaapkamer met een luxe en suite badkamer.

Moderne luxe

Met dit project laat Cleopatra B.V. zien hoe een sauna een prachtige toevoeging aan elke woonruimte kan zijn. Een ingenieus design zorgt ervoor dat de bewoners vanuit hun slaapkamer volop kunnen genieten van het fraaie houtwerk van de sauna. Door glaspanelen aan twee kanten van de sauna te plaatsen is er een doorkijk gecreëerd. Dankzij deze glaspanelen krijgt de binnenkant van de sauna een lichte en fijne sfeer. Vanuit de sauna is de volledige ruimte dan ook te bewonderen en te voelen. De verfijnde en elegante roosters uit Aspen geven de sauna nog meer moderniteit en een knus gevoel. Op de dubbele banken kan men heerlijk comfortabel zitten en liggen. Kortom: ontspannen in alle comfort.

Slaapkamer met luxe sauna , Cleopatra, wellness, slaapkamer, verfijnd design

Tevens een infraroodsauna

De sauna is uitgerust met een exclusieve, staande saunakachel. Grote stenen vormen een fraai en krachtig beeld. De cabine is tevens te gebruiken als een infraroodsauna, dankzij de twee infraroodlampen die geïntegreerd zijn in het mooie houtwerk. Deze sauna biedt dus twee wellnessfuncties in één.

Slaapkamer met luxe sauna , Cleopatra, wellness, slaapkamer, verfijnd design

Al sinds 1966 een begrip

Cleopatra B.V. produceert sauna’s op maat voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers. Al sinds 1966 is Cleopatra een marktleider in de luxe wellnesswereld. Bij Cleopatra bent u aan het juiste adres voor onder andere lig- en bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en sauna’s. Cleopatra produceert voor iedere ruimte een passende sauna, omdat alles op maat kan worden gemaakt in de fabriek. Als opdrachtgever heeft u de vrijheid in het kiezen van verschillende designs, houttypes en opties.

 

 

Tekst: Cleopatra
Fotografie: Cleopatra

 

___

Meer projecten bekijken van Cleopatra?

Cleopatra wellness