Slim domoticasysteem, B&G, domoticasysteem, homecinema

  • B&G Audio, video & domotica
  • Van der Giessenweg 40
  • 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Slim domoticasysteem | B&G Audio Video Domotica

Tijdloos, elegant en luxueus: zo laten de interieurs van StudioLIV zich in een notendop omschrijven. Sinds 2007 realiseert de sprankelende interieurontwerpster Linda Verlouw de meest prachtige interieurs, die feilloos aansluiten bij de smaak en levensstijl van haar opdrachtgevers. De stijlvolle, uitgebalanceerde en functionele ruimtes geven een weldadig gevoel en creëren een heerlijke plek waarin je echt thuiskomt. Dit schitterende appartement, gelegen in het hart van de bruisende stad Rotterdam, vormt hiervan een perfect voorbeeld. B&G heeft een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van de tweede zithoek die dienstdoet als homecinema. Het slimme domoticasysteem zorgt ervoor dat alle techniek in huis met elkaar is verbonden.

Slim domoticasysteem, B&G, domoticasysteem, homecinema

Homecinema

Bijzonder aan dit prachtige appartement is dat de living twee zithoeken heeft; één gericht op het schitterende uitzicht over de stad en één die dienstdoet als homecinema. Voor de tv ontwierp Linda van StudioLIV een maatwerkmeubel dat met recht een eyecatcher genoemd mag worden. Het meubel is verrijkt met diverse mooie vlakverdelingen en een unieke materialencombinatie, bestaande uit leer met stof en plaatmateriaal met een artificial onyx-stenen blad. Ook de audio en video van dit meubel is aangesloten op een slim domoticasysteem van B&G zodat je al het gemak letterlijk binnen handbereik hebt op je telefoon of iPad.

Slim domoticasysteem, B&G, domoticasysteem, homecinema

Meer over B&G

Al 15 jaar is B&G een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. De kracht van B&G ligt in het wereldwijd optimaal voorzien alle Domotica wensen in luxe villa’s, een vakantiewoning op Texel of een tweede huis in het buitenland. B&G Audio Video Domotica is door Samsung Nederland uitgekozen als dealer voor het nieuwe innovatieve tv-concept “The Wall” van Samsung, die met prijzen overladen is vanwege zijn grootste prestaties in beeldtechnologie.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

Logo B&G | Special Domotica

____

Meer projecten van B&G Audio Video en domotica bekijken?