buitenverlichting, in-lite, designverlichting

Slimme buitenverlichting | in-lite

Omdat we steeds meer thuisblijven krijgt de tuin een steeds belangrijkere plek in ons leven. We willen buiten net zo kunnen genieten als binnen. Als het gaat om beplanting, bestrating, overkappingen en tuinmeubels kiezen we uiteraard voor de mooiste, meest duurzame materialen die overdag een echte eyecatcher maken van de tuin. Met het lichtadvies van in-lite LAB en de buitenverlichting van in-lite zorgt je ervoor dat je tuin ook in de avond volledig tot zijn recht komt. 

Optimale kleurbeleving 

In-lite is een Nederlands bedrijf en ontwikkelt al meer dan 20 jaar duurzame en energiezuinige LED buitenverlichting gebaseerd op laagspanning die zowel in het binnen- als buitenland worden verkocht. Het assortiment heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld met speciale aandacht voor het verlichten van bijzondere elementen in de tuin. in-lite verlichting staat voor een natuurgetrouwe kleurweergave die ervoor zorgt dat de kleuren in de tuin ’s avonds net zo mooi zijn als overdag.

Volledige controle

Steeds meer apparaten in en rondom het huis kunnen draadloos bedient worden met bijvoorbeeld een smartphone. Zo ook de verlichting van in-lite. Met de in-lite SMART HUB- 150 en de in-lite app heb je altijd controle over je verlichting. Deze transformator is het brein van de verlichting en maakt via Bluetooth verbinding met de app. Bluetooth is uitermate geschikt voor tuinen omdat wifi vaak niet sterk genoeg is om buiten optimaal gebruiksgemak te garanderen. In de app zijn instellingen en routines naar eigen wens aan te passen. Zo zorgt het systeem ervoor dat de verlichting alleen brandt wanneer dit nodig is en beperkt het de impact op de wereld om ons heen. 

Duurzame designverlichting 

Om nu en in de toekomst maximaal te genieten van het buitenleven zijn duurzame oplossingen essentieel. Alle armaturen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die afkomstig zijn uit duurzame bronnen en de leds garanderen een zeer lange levensduur. Dankzij deze kwaliteiten geeft in-lite met een gerust hart vijf jaar garantie op alle systeemonderdelen. 

buitenverlichting, in-lite, designverlichtinv

Lichtoplossingen op maat  

Met het uitgebreide assortiment is het mogelijk om voor iedere denkbare toepassing de juiste verlichting te kiezen. Een goed gebalanceerd lichtplan is erg belangrijk om het optimale uit de verlichting te halen. Om zowel de professional als de particulier hierin te kunnen ondersteunen, is de afdeling in-lite LAB opgericht. De lichtspecialisten bij LAB kennen als geen ander de mogelijkheden van in-lite en ontwerpen lichtplannen in 3D. Hiermee is in één oogopslag duidelijk wat de meerwaarde van een goed lichtplan is om een tuin ’s avonds echt tot leven te laten komen.

Laat je inspireren door de mogelijkheden. Bezoek de in-lite website voor meer inspiratie, of laat je verwonderen door de projecten van in-lite LAB of blijf op de hoogte en volg in-lite Global op Instagram.

Tekst: in-lite
Fotografie: in-lite

____

Meer projecten bekijken van in-lite?


in-lite


“We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken.

__
Meer informatie over in-lite?