Drain | RMSanitair, the art of living

  • RM Sanitair
  • Maagdenburgstraat 8
  • 7421 ZB Deventer

Slimme douchegoot | Easy Drain

Easy Drain is een begrip: slimme Hollandse douchegoten en putten met een strak design. De producten van Easy Drain zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Easy Drain introduceert de volgende generatie Compact douchegoten; de Compact Clean. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. De ombouwsets zijn gemakkelijk te installeren bij bestaande drains.

Drain | RMSanitair, the art of living

Drain | RMSanitair, the art of living

Onderhoudsarm, krachtiger en betrouwbaarder

Bij een standaard waterslot kunnen haar, vet en anderen vuilresten zich ophopen. Gelukkig is dit nauwelijks mogelijk bij de Compact Clean. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Vuil en haren worden weggespoeld, omdat het water met hoge snelheid door de sifon gaat. Zo krijgt het geen kans om zich te hechten. De opening sluit direct nadat het vuil en water zijn weggespoeld, hierdoor ontstaat er geen open verbinden met het riool en blijft jouw badkamer dus stankvrij.

Dryphon techniek

De nieuwe techniek wordt wereldwijd met succes toegepast in badkamers. Mensen zijn aanzienlijk minder tijd kwijt aan het schoonmaken van hun badkamer(s). En niet alleen particulieren maken gebruik van de Dryphon techniek, ook bedrijven maken gebruik van de Compact Clean met Dryphon. Denk aan verschillende hotelketens. De nieuwe drain is te verwerken in de Multi douchegoot, de gewone Compact-modellen en de Aqua doucheput (met Multi-techniek). Ondanks dat de sifon onderhoudsarm is geworden, adviseren wij wel om de douchegoot met enige regelmaat schoon te maken. Denk hierbij aan de mogelijke vet- en haarresten die minimaal achter kunnen blijven. Je wilt natuurlijk wel dat de douchegoot schoon blijft.

 

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Easy Drain

____

____

Meer artikelen bekijken van Easy Drain?