Sloven Architectuur

Sloven Architectuur is opgericht door architect Paul Sloven. Met ruim 25 jaar ervaring in architectuur en bouwtechniek heeft Sloven Architectuur vele verschillende projecten ontworpen en uitgewerkt.

Informatie over Sloven Architectuur


Sloven Architectuur
Sloven Architectuur
Sloven Architectuur
Sloven Architectuur
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Projecten

De diversiteit aan opdrachtgevers heeft altijd gezorgd voor een ruime variatie aan mooie projecten. Zoals bijvoorbeeld nieuw- en verbouw van woningen en villa’s, projectmatige woningbouw en gebouwen voor utiliteit en industrie. Sloven Architectuur bestaat uit een bevlogen team van 4 vaste medewerkers. De medewerkers weten elkaar elke keer weer te inspireren. Door kennis uitwisseling, intensieve samenwerking en goede communicatie met onze opdrachtgevers ontstaat er telkens weer een succesvol eindresultaat.

Visie
Een goed ontwerp en een tevreden opdrachtgever zijn voor Sloven Architectuur de basis. Met goed luisteren kunnen zij een verrassend ontwerp maken dat voor nu en in de toekomst aan de eisen blijft voldoen. Het ontwerp krijgt zo mogelijk een tijdloze architectuur, zodat het modegrillen overstijgt en dus ook na vele jaren nog gezien mag worden.

Bestaande gebouwen kan Sloven Architectuur verbouwen, restylen, herbestemmen of restaureren, zodat het gebouw weer jarenlang straalt en functioneert.
In principe maakt Sloven Architectuur ieder ontwerp energiezuinig, technisch en constructief eenvoudig, zodat de bouw- en gebruikskosten efficiënt blijven.