Smaakvol interieur met luxe raambekleding

Onel Window Dressing

Onel Window Dessings is specialist op het gebied van raambekleding. Ze beschikken over een uitgebreide, innovatieve collectie die aansluit bij wensen op alle niveaus. De mogelijkheden zijn overweldigend, maar door het vakkundige advies vind je altijd raambekleding die past bij jouw project. In dit geval werd het bedrijf gevraagd om de raamdecoratie van het Mandali Retreat Centre in Italië te verzorgen. Hiervoor gingen zij de samenwerking aan met RA.Studio. Dit bedrijf zorgde voor het volledige interieurdesign. Deze samenwerking resulteerde in een fantastische inrichting, waarbinnen verschillende elementen elkaar ondersteunen. Zoals onder andere de schitterende raambekleding.

Raambekleding, interieurontwerp, Onel Window Dressing

Helemaal tot rust

Het Mandali Retreat Centre is een yoga retreat in Italië. Hier komen mensen naar toe om niet alleen hun lichaam sterker te maken, maar ook om hun gedachten op een rij te zetten. Ze trekken zich even helemaal terug en de focus komt helemaal op henzelf te liggen. Dit betekent dat er zo min mogelijk prikkels in hun omgeving mogen zijn en dat ze de rust moeten kunnen ervaren. Het interieur moest dan ook beheerst ogen, zonder te veel poes pas. Dit is de reden dat Onel Window Dressings koos voor subtiele gordijnen in rustige kleuren. Op deze manier trachten zij het uitgangspunt van het interieur te vangen in prachtige raambekleding.

Verduisterende gordijnen

Op de slaapkamers werd hetzelfde uitgangspunt genomen. De gordijnen in deze kamers komen dan ook overeen met de rest van het prachtige interieur. Het verschil zit hem in de verduisterende kwaliteit van deze raambekleding. Er werd een combinatie gemaakt van een transparant gordijn en een overgordijn. Deze werden vervolgens stijlvol opgehangen aan een dubbele railroede. Het transparante gordijn biedt voldoende privacy zonder dat daglicht beperkt wordt. Het overgordijn zorgt ervoor dat de kamers ‘s nachts goed donker zijn. Zodat iedereen ook dan volledig tot rust kan komen.

Editor: Media team

Datum: 17-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Chiel van Diest