• VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Smaakvolle badkamerkranen | VOLA 

De uitspraak ‘It’s all in the details’ is in de designwereld geadopteerd tot lijfspreuk. De kleine dingen doen er net zoveel toe als de grote; misschien nog wel meer. Een strakke afwerking geeft die luxe uitstraling die met geen enkel meubel of kek behangetje is te compenseren. Dat hebben de bewoners van dit paleisje ook zeker begrepen. Voor de kranen zijn de namelijk gegaan voor VOLA, een gerenommeerd merk op het gebied van badkamerkranen. De exclusieve kranen staan voor ambacht, stijl en zijn gemaakt van eerlijke materialen waardoor ze een lange levensduur bevatten. Al meer dan vijf decennia lang bundelt de organisatie Deens design met innovatieve kranen, douches en andere accessoires. De oorspronkelijke collectie is een ultieme uiting van vakkundige kennis en specialistische vaardigheden.

Sterke beleving 

Op de eerste etage bevindt zich onder andere een riante master bedroom. De ruimte heeft een serene uitstraling, die wordt benadrukt door het gebruik van zachte kleuren en stoffen en mooie interieurelementen. De badkamer met een groot wasmeubel, een luxe inloopdouche en een ovaal ligbad, is tevens met veel smaak gerealiseerd. De toepassing van wit marmer contrasteert mooi met het gebruik van donkerkleurige materialen, zoals de koperen tegels en de marmeren vloer. De badkamerkranen zijn van eenzelfde koperen kleur, zodat die bold choice herhaald wordt. Het ontwerp heeft een landelijke toets die zeer eigen is binnen de moderne badkamer. 

Belangrijke sfeerbepalers 

Opvallend is dat in het interieur diverse eyecatchers te zien zijn, die als het ware een extra dimensie aan de ruimtes toevoegen. Door de toepassing van bijzondere, exclusieve items is een uniek geheel ontstaan. De badkamerkranen van VOLA zijn ook in de tweede badkamer toegepast. Hier zijn modellen gekozen met een wat moderner design. Zowel de kraan als de bedieningsknop is geïntegreerd in de bijzondere tegelmuur, voor een strakke afwerking.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: VOLA

____

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?