buitentegels, RAW Stones, natuurlijke vloeren

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK | Baarlo

Smaakvolle buitentegels | RAW Stones

Het meest charmante van de ondernemer is dat hij vaak de gedaante aanneemt van een kameleon. Hij weet in te spelen op een veranderende markt en is flexibel daarin. Een mooi bedrijf dat met liefde inspeelt op de wensen van de klant is RAW Stones, een bedrijf dat er een uitdaging van maakt om de meest authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden. Hun nieuwste lijn buitentegels, de Abbey Exterior, is een voortvloeisel van een ander product van hen. Omdat er ontzettend veel vraag was naar de binnenlijn Abbey Interior, hebben ze besloten om gewoon een complete buitenlijn te gaan ontwikkelen die perfect aansluit bij de binnencollectie. Het resultaat hiervan is dus de Abbey Exterior, een collectie die het mogelijk maakt om een mooie lijn te trekken van binnen naar buiten.

Kenmerkend

RAW Stones gaat voor maatwerk. Dat kunnen ze garanderen omdat ze zelf een uniek productieproces hebben ontwikkeld, zodat je een natuurlijke vloer heel gemakkelijk thuis kunt realiseren. De uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer. Zo is de vloerdikte 8 tot 10 mm, wat het mogelijk maakt om vloerverwarming onder de vloer te leggen. De combinatie van het gewicht en dikte van de stenen zorgt ervoor dat het product uitstekend warmte geleid.


Mogelijkheden

De Abbey Exterior varieert net als de binnenlijn qua afmetingen en deze buitentegels worden eveneens in wildverband gelegd. De Abbey Exterior heeft een dikte van ongeveer 2.2 cm en is verkrijgbaar in een mix van zeven zelfde tinten, net als de binnenvloeren. De Abbey Exterior is zeer geschikt als tegel rondom zwembaden, het terras of de oprit en middels verlijming eenvoudig zelf te verwerken of aan te brengen door een hovenier op een zandondergrond.


De robuuste vloer

Steeds vaker wordt er gekozen voor natuurlijke, of handgemaakte producten. Hoe langer de levensduur is van deze producten, des te mooier en karaktervoller ze eruit gaan zien. Daarnaast is er ook een steeds grotere voorkeur voor milieubewust wonen en deze ecologische buitentegels passen ook helemaal in dat plaatje.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: RAW Stones

____

Wijnkelder, RAW Stones, Natuurlijke vloeren, Stoer interieur, Warme tinten

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?