Smart home 2.0: een systeem dat voor zichzelf denkt 

Loxone

Maak kennis met Loxone Smart Home: een systeem dat denkt voor zichzelf, zodat jij het niet hoeft te doen. Je creëert hiermee een nieuwe dimensie smart home, smart home 2.0. Dus geen simpele verbindingen die bestaan uit veel apparaten en verschillende apps, maar een systeem waarbij apparaten met elkaar communiceren en vanzelf werken, volgens specifieke normen en instellingen. Deze vorm van woonautomatisering is een begrip dat eigenlijk veel verder gaat dan domotica, apps en stembediening.

Technologie die alles uit handen neemt 

Laat ons eerst even afspreken wat automatisatie zeker niet is. Het is niet onze fout om te geloven dat bij gebruik van een app of door spraakbesturing een licht aangaat of een thermostaat zich aanpast aan een temperatuur dit meteen betekent dat het geautomatiseerd is. Producten zijn vaak verbonden met smartphones en de cloud, maar dit zou niet de enige manier mogen zijn. Het is slechts een overdaad aan handmatige controle die in de weg staat van het werk dat door technologie uit handen dient genomen te worden. Realiseer je eigen home automation evolutie door te gaan voor Loxone, het enige systeem dat écht alles in huis laat samenkomen in één app, cloudvrij en veilig.

De toekomst 

Automatisering is wat er gebeurt als technologie naar de achtergrond verdwijnt. Loxone gaat een stap verder dan app- en stembediening; het systeem werkt op basis van factoren zoals aanwezigheid, temperatuur en omgeving, aangepaste instellingen zoals schema’s en meer. Cloudvrij en veilig. Dit is de toekomst, en het gebeurt nu. Je gaat veel tijd, geld en energie besparen als je gaat voor een Loxone Smart Home: minder drukknoppen, vereenvoudigde bediening, HVAC met zones, multiroom audio (meer dan alleen muziek), verlichting gebaseerd op welzijn, energiebesparende aansturing en écht alle systemen in één app. 

 

Editor: Media team

Datum: 11-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Loxone