suns tuinmeubelen, onderhoud, suns cleanser

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Snel en makkelijk onderhoud aan je tuinmeubilair | SUNS  Tuinmeubelen

Warmte, kou,  Uv-stralen, regen, ijs, modder, voedsel, meeldauw en algen: tuinmeubilair en buitenmaterialen hebben veel te verduren. Daarom presenteert SUNS een compleet assortiment eersteklas  reinigings- en beschermingsproducten  voor vrijwel elk object buiten.  Door regelmatig onderhoud te plegen aan je tuinmeubilair gaat het meubilair langer mee, waardoor je er ook langer van kan genieten. Het is een kleine investering van tijd die veel gaat opleveren!

suns tuinmeubelen, onderhoud, suns cleanser

Easy cleaning

De producten die SUNS heeft ontwikkeld voor onderhoud aan je tuinmeubilair, zijn er op de eerste plaats om het leven aangenamer te maken. De cleaners reinigen intensief en zijn gemakkelijk in gebruik. SUNS heeft specifieke schoonmaakproducten voor de volgende materialen: hout, steen, kunststof en aluminium, textiel. Door voor elk materiaal een eigen cleaner te bieden, kun je ervan op aan dat de werking van het product optimaal is en het materiaal goed beschermd blijft.

Nanotech  bescherming

Heb je de boel schoon? Dan kun je ervoor zorgen dat het langer schoon blijft en goed beschermd is. Hiervoor bieden de SUNS protectors uitkomst. Deze beschermingsmiddelen werken op basis van nanotechnologie. Dat betekent dat ze op het materiaal een ultradunne beschermlaag aanbrengen. Zo hebben weersinvloeden en algen/schimmels veel minder kans om de oppervlakte aan te tasten. Handig bij onder andere hout- en steenoppervlakken. SUNS protectors beschermen de kleur en de natuurlijke uitstraling van het materiaal.

Met de SUNS cleaners en protectors weet je dat je verantwoord schoonmaakt en het materiaal optimaal beschermt. Zo ben je in een mum van tijd klaar en kunnen je tuin en terras de winter door. Meer weten? Suns-tuinmeubelen.nl

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?