Solar Crew

Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Solar Crew deelt deze ambitie en speelt in het verwezenlijken graag een voorname rol. Solar Crew doet dat voor zichzelf én vooral voor onze toekomstige generaties. Solar Crew werkt dus met als doel: een energieneutraal Nederland. Dit doen zij door te werken met zonnepanelen van hoge kwaliteit. In de periode van februari 2012 en april 2019 heeft Solar Crew maar liefst 104.744 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze zonnepanelen hebben in deze periode al meer dan 36.000.00 watt opgeleverd!

Informatie over Solar Crew


Solar Crew
Solar Crew
Solar Crew
previous arrow
next arrow

Kwaliteitsstandaarden

Solar Crew hanteert altijd en overal de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden en conformeert zich daarbij aan alle wettelijk geldende eisen en normeringen. Daarnaast is het bedrijf continu bezig met de bijscholing van haar mensen (zowel intern als extern) om ervoor te zorgen dat ze de beste zijn én blijven.

Duurzaamheid

Bij Solar Crew gaat duurzaamheid verder dan enkel oog voor mens en milieu. Met zowel de opdrachtgevers als leveranciers zet Solar Crew in duurzame relaties. Solar Crew stelt een energieneutraal Nederland en een duurzaam leefklimaat voor de komende generaties centraal. Het bedrijf neemt haar opdrachtgevers, leveranciers en andere betrokkenen hierin mee.