previous arrow
next arrow
Slider

Solarlux | Schuifpui

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. Dit is dan ook meerdere malen bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards.

Om deze kwaliteit en de service te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kunt u een persoonlijk advies verwachten van de deskundige professionals. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

In de showroom gelegen in Nijverdal kunt u alle mogelijkheden die de organisatie biedt bekijken. Hier worden namelijk alle series en modellen tentoon gesteld. Voor ieder gebouw is er een oplossing!

___

Meer schuifpuien van Solarlux bekijken?

 

  • |
  • |

 

Glazen serre

De combinatie van verschillende materialen maken het aanzicht van deze woning uniek. De gerealiseerde glazen serre doet dan ook zeker eer aan de gehele uitstraling. Het is een rustgevend zitgedeelte waar het heerlijk vertoeven is met uitzicht over de tuin en het naastgelegen meer.

Solarlux introduceert Cero

Deze minimalistische schuifpui heeft maar liefst drie internationale designprijzen gewonnen. Cero is een kwalitatief systeem, dat een gewicht tot 1000 kg elektrisch kan openen en sluiten. Een mooi systeem om buiten en binnen in elkaar op te laten gaan!

Moderne bungalow met internationale allure

In samenwerking met Boxxis Architecten is deze prachtige bungalow gerealiseerd. De woning is voorzien van grote glazen schuifpuien. Dit zorgt voor een mooie en natuurlijke lichtinval. Een knap staaltje werk!

Strandhuis

Aan het strand in het mooie Zandvoort staat een eigentijds strandhuis. De grote raampartij tussen de wellness en het beschutte terras geeft toegankelijkheid tussen de ruimtes en kan gemakkelijk worden geopend tijdens zomerse dagen.

Monumentaal pand

Vanaf het begin was het al duidelijk dat de volledige woning gerenoveerd moest worden. Dankzij de schuifpui aan de achterkant van het huis ontstaat er een gemoedelijke ambiance. Hierdoor is het historische karakter van het pand bewaard gebleven, maar in een modern jasje gestoken!

Exclusieve vouwwand

Wanneer je een prachtig uitzicht hebt over kabbelende golven, wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk benutten. Met grote raampartijen en glazen vouwwanden wordt wonen in dit huis een ware beleving. Solarlux plaatste deze exclusieve vouwwand die een minimale scheidingslijn tussen binnen en buiten vormt.

Moderne duinvilla

Vanuit de keuken is er een vrij zicht op de tuin. Dankzij de grote schuifpui ontstaat er hierdoor een optisch grote ruimte en wordt de grens tussen interieur en exterieur vervaagd.

Tuinkamer voor zomer en winter

Deze tuinkamer biedt en panoramisch uitzicht over het weidse platteland. Vanuit je luie stoel kan je optimaal de natuur beleven en bewonderen. Het overdekte terras is dan ook de favoriete ruimte van de bewoners. Naast het prachtige uitzicht is het een uiterst aangename ruimte in zomer én winter. In de winter warmt de ruimte snel op als de zon ook maar een beetje schijnt en in de zomer kan heel de glazen want in een handomdraai geopend worden…

Vouwwand: verbinding met buiten

Joren Vis van FOAM Architecten ontwikkelde een ruimtelijk concept waarbij er optimaal gebruik werd gemaakt van de ruimte in de woning. Solarlux leverde de vouwwand.

Innovatieve vouwwand

Buiten met binnen verbinden, dat kan met  deze innovatieve vouwwand van Solarlux. Deze vouwwand heeft een open en moderne uitstraling en neemt weinig ruimte in beslag wanneer deze geopend is. In deze prachtige villa zorgt de vouwwand, wanneer deze geopend is, voor een semi-buitenzwembad.

Glazen vouwwanden

Met een glazen vouwwand vergroot je je leefruimte en laat je je woonruimte baden in een zee van natuurlijk daglicht. In een handomdraai is de glazen vouwwand geopend, zodat je optimaal van het echte buitengevoel kunt genieten.

De vouwwand als woondroom

Dit is de woondroom van een jong gezin die is uitgemond in het realiseren van een gigantische serre met riante vouwwand. De complete gevel kan uitgevouwen worden om de natuur compleet naar binnen te halen en daarmee de woning optisch enorm uit te breiden.

Glazen vouwwand

Transformeer je leefruimte tot het middelpunt van je woning met een bijzondere ambiance. Geen duidelijke grenzen maar het creëren van veel ruimte door een glazen vouwwand. Enorme contrasten die samengebracht worden.

Stoere luxe villa

Een stoere luxe villa als verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving met grootse ruimtes. Comfortabel, veel privacy, schuine dak overkappingen en plasticiteit in het metselwerk maken samen met de verrassende interieur details en de praktische en beschutte tuin de luxe villa compleet.

Bijzondere nieuwbouwvilla

Deze bijzondere nieuwbouw villa werd ontworpen door Strategie Architecten. Zij waren van begin tot eind bij het project betrokken. De bewoners wilden ‘echte’ materialen en dat zie je hier duidelijk terug. De buitengevel bestaat uit zink en western red cedar.

Harmonica glazen vouwwand

In de provincie Noord-Holland is er plaats gemaakt voor een riant huis met rieten dak. Weidse velden en duinen kenmerken de beboste kavel in het dorp. De architectuur is open en in harmonie met de natuur.

Glazen deur

Comfortabel, veel privacy, schuine dakoverkappingen en plasticiteit in het metselwerk maken samen met de verrassende interieurdetails en de praktische en beschutte tuin de luxe villa compleet. De glazen deur in de keuken werd gerealiseerd door Solarlux.

Moderne villa aan het water

Vanuit iedere ruimte van deze moderne villa kijk je uit op het water. Hier kunnen de bewoners in hun eigen boot vanaf hun eigen aanlegsteiger wegvaren over de golvende oppervlakte. De tuinkamer met een speciale pui die helemaal open kan is een echt hoogtepunt van deze woning.

Vouwwand bij exclusief bijgebouw

Bij deze prachtige villa aan het water heeft Solarlux de glazen vouwwand van het bijgebouw gerealiseerd. Vanuit de woning kijk je uit het golvende water van de plassen.

Glazen vouwwand

De glazen vouwwanden van Sorlarlux zijn zoveel meer dan alleen een opening; ze vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en vloeiende overgangen verhogen namelijk het wooncomfort en vergroten de woonruimte.

Terrasoverkapping voor je thuisvakantie

Solarlux maakt van je huis de vakantiebestemming van dit jaar, “ the place to be“! Met een terrasoverkapping middels glazen aanbouw of royaal te openen gevel verdwijnen de grenzen tussen binnen en buiten en geniet je maximaal van het buitenleven. De vouwwanden van Solarlux zijn breed toepasbaar als royaal te openen gevelelement in nieuwbouw of bestaande bouw.

Intense woonbeleving met glazen serre

De huidige trend op woongebied is bouwen met veel glas en openheid. De woning krijgt steeds meer de functie van een relaxoord om te genieten van je vrije tijd en andere mensen te kunnen ontmoeten. Maar ook het thuiswerken vraag om aangepaste ruimtes in je woning. En om je lekker te voelen in je eigen huis is ruimte, licht en frisse lucht een must. Veel daglicht zorgt voor een aangename ambiance in huis en heeft een positief effect op ons humeur.

Solarlux

Solarlux


“Wij adviseren u vanaf de eerste ideeën van uw concept tot aan de volledige oplevering. Tijdens het bouwproces staan deskundige adviseurs u altijd terzijde.”

 

___

Contactgegevens:

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

van der Windt


Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in…

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media