Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
previous arrow
next arrow
Slider

Solarlux | Schuifpui

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. Dit is dan ook meerdere malen bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards.

Om deze kwaliteit en de service te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kunt u een persoonlijk advies verwachten van de deskundige professionals. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

In de showroom gelegen in Nijverdal kunt u alle mogelijkheden die de organisatie biedt bekijken. Hier worden namelijk alle series en modellen tentoon gesteld. Voor ieder gebouw is er een oplossing!

___

Meer schuifpuien van Solarlux bekijken?

  • |

Glazen serre

De combinatie van verschillende materialen maken het aanzicht van deze woning uniek. De gerealiseerde glazen serre doet dan ook zeker eer aan de gehele uitstraling. Het is een rustgevend zitgedeelte waar het heerlijk vertoeven is met uitzicht over de tuin en het naastgelegen meer.

Solarlux introduceert Cero

Deze minimalistische schuifpui heeft maar liefst drie internationale designprijzen gewonnen. Cero is een kwalitatief systeem, dat een gewicht tot 1000 kg elektrisch kan openen en sluiten. Een mooi systeem om buiten en binnen in elkaar op te laten gaan!

Moderne bungalow met internationale allure

In samenwerking met Boxxis Architecten is deze prachtige bungalow gerealiseerd. De woning is voorzien van grote glazen schuifpuien. Dit zorgt voor een mooie en natuurlijke lichtinval. Een knap staaltje werk!

Strandhuis

Aan het strand in het mooie Zandvoort staat een eigentijds strandhuis. De grote raampartij tussen de wellness en het beschutte terras geeft toegankelijkheid tussen de ruimtes en kan gemakkelijk worden geopend tijdens zomerse dagen.

Monumentaal pand

Vanaf het begin was het al duidelijk dat de volledige woning gerenoveerd moest worden. Dankzij de schuifpui aan de achterkant van het huis ontstaat er een gemoedelijke ambiance. Hierdoor is het historische karakter van het pand bewaard gebleven, maar in een modern jasje gestoken!

Exclusieve vouwwand

Wanneer je een prachtig uitzicht hebt over kabbelende golven, wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk benutten. Met grote raampartijen en glazen vouwwanden wordt wonen in dit huis een ware beleving. Solarlux plaatste deze exclusieve vouwwand die een minimale scheidingslijn tussen binnen en buiten vormt.

Moderne duinvilla

Vanuit de keuken is er een vrij zicht op de tuin. Dankzij de grote schuifpui ontstaat er hierdoor een optisch grote ruimte en wordt de grens tussen interieur en exterieur vervaagd.

Tuinkamer

Deze tuinkamer biedt en panoramisch uitzicht over het weidse platteland. Vanuit je luie stoel kan je optimaal de natuur beleven en bewonderen. Het overdekte terras is dan ook de favoriete ruimte van de bewoners. Naast het prachtige uitzicht is het een uiterst aangename ruimte in zomer én winter. In de winter warmt de ruimte snel op als de zon ook maar een beetje schijnt en in de zomer kan heel de glazen want in een handomdraai geopend worden…

Solarlux

Solarlux


“Wij adviseren u vanaf de eerste ideeën van uw concept tot aan de volledige oplevering. Tijdens het bouwproces staan deskundige adviseurs u altijd terzijde.”

 

___

Contactgegevens:

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 18 | jan | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Domintell

Domintell


Domintell levert complete huisautomatisering, wat innovatief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren is…

Van van Ee


Ontdek de stijlvolle oplossingen van Van Ee: van luxe overkappingen, innovatieve zonweringen tot duurzame aluminium…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media