Solero Parasols

Voor Solero is elk project speciaal. We zijn niet te klein voor het grootste project en niet te groot voor het kleinste terras. Toch waren we enorm verrast toen we van een Nederlandse jachtbouwer de vraag kregen of wij ook parasols konden leveren voor een nieuw yacht.De eigenaar had de wens om zijn loungesets flexibel te overkappen, zonder dat de constructie in de weg stond. Wij hebben voor deze situatie de Solero P6 Duo geadviseerd. Doordat de mast van de parasol vanuit de zijkant komt, en de parasols individueel geopend kunnen worden, hoeven niet alle gasten tegelijk in de schaduw te zitten.

Zeewaardig
Op luxe schepen wordt veel zorg besteed aan de materiaalkeuze en afwerking. Het frame moet bestand zijn tegen de invloeden van de zee. Doordat het frame van de bootparasol Solero P6 Duo volledig uit aluminium is vervaardigd, roest het niet. Omdat het op open zee behoorlijk kan waaien, was ons advies om te kiezen voor een parasol van horecakwaliteit. Deze parasols kunnen tot windkracht 5 open blijven staan, waarna ze met een druk op de knop elektrisch gesloten kunnen worden. Daarnaast is het doek kleurecht, waardoor het jarenlang als nieuw blijft.

Ingebouwde verlichting en elektrische bediening
Omdat er op de locatie van de lounge set nog geen verlichting aanwezig was, is er gekozen om de verlichting in de parasols te integreren. Daarnaast is er in de glijwagen van de parasol een elektromotor ingebouwd, zodat het geheel met één afstandsbediening te bedienen is.

Wij hopen dat u geïnspireerd raakt door alle voorbeelden en overtuigd bent van onze kwaliteit en service. Wilt u ook een spraakmakend terras in uw tuin, terras of op uw boot? Kijk dan eens op onze website www.parasols.nl. Wij komen graag met u in contact!


Meer projecten bekijken van Solero Parasols?

 

 

Parasols, Solero Parasols

___

Contactgegevens:

  • Solero Parasols
  • Industrieweg 210
  • 5683 CH Best (NL)