Solo Gietvloeren

Solo Gietvloeren smeert al een tijdje. Solo Gietvloeren is een onderdeel van ons familie bedrijf Ter Wielen Vloertechniek. 35 jaar geleden begon onze vader met zijn twee broers met het leggen van kunststof gietvloeren. Destijds waren deze vloeren enkel nog te vinden in saaie industriele toepassingen. Jaren later rolde wij de woning-sector in. Al snel kwamen we erachter dat dit hier onze passie ligt. We worden blij van het maken van luxe gietvloeren in schitterende woningen en interieurs. We halen er plezier uit als de details kloppen en we met een voldaan gevoel de deur achter ons dicht trekken!

Informatie over Solo Gietvloeren


dsc01401
bou-living-driebergen-13
bou-living-castricum-14
bou-living-castricum-4-692
dsc00139-bewerkt
hartman-tollebeek-4-649
previous arrow
next arrow

De tweede generatie, en de derde staat al klaar.
Toen de tijd rijp was hebben zonen Berry, Ronald en Robbert ter Wielen het stokje overgenomen. Samen met een team van vakmannen en vrouwen werken we dag in, dag uit aan spraakmakend projecten. Zoals de broers van oudsher hebben geleerd staat kwaliteit voorop, zo werken ze met uiterste precisie aan ieder project. Daar krijg je mooie vloeren van!

Hoogwaardige kwaliteiten
Ons hartje gaat sneller kloppen door te werken met de meest hoogwaardige materialen. Al onze systemen zijn door ons samengesteld met maar 1 einddoel, het leveren van de meest hoog-haalbare kwaliteit. Dankzij ons Betuwse bloed nemen we niet zomaar alles aan. Berry en Ronald ter Wielen testen alle materialen zorgvuldig en nemen het als eerst zelf in gebruik. Wanneer we het perfecte systeem hebben samengesteld bieden we deze aan op de markt. Zo mag je erop vertrouwen dat ieder gietvloer-systeem weloverwogen is ontworpen voor optimaal wooncomfort!

Eerlijke voorlichting
Wij geloven erin dat een goede kwaliteit begint bij een helder verwachtingspatroon. Wij vertellen je daarom graag van de hoed en de rand. Robbert ter Wielen en zijn collega’s vertellen je graag alles onze gietvloer-systemen toe in onze showroom. Waar de gietvloer markt nog wel eens een jungle kan zijn kiezen wij ervoor om het luchtig te houden , proberen we je alles duidelijk uit te leggen en beantwoorden we graag al jouw vragen!