Sølvsten Arkitektur

Sølvsten Architectuur holds a simple Style and reflects the meeting between the Nordic Minimalism and attention to Details. De vooraanstaande Deense Architecte Katrine Sølvsten met haar team heeft jarenlange ervaring met ontwerpen van een breed scala aan projecten in de vorm van Villa's, Woonboerderijen, Zomerhuizen, Appartementen, Residentiële Ontwikkeling, Interieur, Tuinen en Bedrijfspanden in Denemarken - Scandinavie en nu ook in Nederland en binnenkort ook Belgie, waar haar ze Architectuur en Stijl met succes en waardering laat zien en kenbaar maakt. 

Informatie over Sølvsten Arkitektur


Slider 5
Slider 4
Slider 3 (1)
Slider 2
Slider 1
previous arrow
next arrow

Het doel van elk project is om een volledig maatwerk architectuur te creëren die voldoet aan de wensen en behoeften van de individuele klant. Daarom is een nauwe dialoog met de klant het belangrijkste element van de ontwerpstudio. Het bouwkundig werk is een proces waarbij het belangrijk is dat de opdrachtgever zich eigenaar voelt van het project en zichzelf daarin kan zien. Functionaliteit en esthetiek moeten verenigd worden in een eenvoudig geheel dat ruimte laat voor het detail. Juist in de details worden karakter en persoonlijkheid toegevoegd. De woonkamer is de kern van de woning vanuit waar het individuele en intieme tot uiting komt in een tijdloze architectuur.

Het uitgangspunt is een open geest en een nieuwsgierige benadering van elke nieuwe taak. Dit is waar de dialoog de mogelijkheden en individuele expressie opent. Er is een grote focus op het begrijpen van de behoeften van de klant, maar tegelijkertijd ook vooroplopen door de grenzen uit te dagen en te verleggen.

www.soelvsten-arkitektur.dk