Spanjers Architect

Het kantoor van Spanjers Architect is gevestigd in Oirschot. Vanuit een bescheiden kantoor worden uw dromen verwezenlijkt! Van de eerste schets, door middel van technische tekeningen en advies over duurzaamheid, naar voorbereiding en realisatie van de bouw. Spanjers Architect start en eindigt elk project met een visie vanuit de opdrachtgever, om tot het beste eindresultaat te komen. Hierdoor is ieder ontwerp uniek.

Informatie over Spanjers Architect


slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Begeleiding van A tot Z

Het streven van Spanjers Architect is dan ook om steeds weer tot een realisatie te komen die aan de wensen voldoet, door middel van intensieve communicatie met de klant en meespelende omliggende partijen. Tijdens dit gehele proces word je bijgestaan door één vertrouwenspersoon vanuit het bureau, om goede begeleiding, waar nodig, te kunnen bieden.

Persoonlijke stijlen

In de ontwerpen van Spanjers vind je verschillende karaktereigenschappen terug, namelijk: nuchter, rationeel, realistisch, gebalanceerd. Toch kent ieder project zijn eigen boventoon, in samenwerking met de opdrachtgevers worden ook de stijlen van de woning bepaald. Een mix van meerdere stijlen is het meest voorkomend.