previous arrow
next arrow
Slider

Spanjers Architect

Het kantoor van Spanjers Architect is gevestigd in Oirschot. Vanuit een bescheiden kantoor worden uw dromen verwezenlijkt! Van de eerste schets, door middel van technische tekeningen en advies over duurzaamheid, naar voorbereiding en realisatie van de bouw. Spanjers Architect start en eindigt elk project met een visie vanuit de opdrachtgever, om tot het beste eindresultaat te komen. Hierdoor is ieder ontwerp uniek.

Begeleiding van A tot Z

Het streven van Spanjers Architect is dan ook om steeds weer tot een realisatie te komen die aan de wensen voldoet, door middel van intensieve communicatie met de klant en meespelende omliggende partijen. Tijdens dit gehele proces word je bijgestaan door één vertrouwenspersoon vanuit het bureau, om goede begeleiding, waar nodig, te kunnen bieden.

Persoonlijke stijlen

In de ontwerpen van Spanjers vind je verschillende karaktereigenschappen terug, namelijk: nuchter, rationeel, realistisch, gebalanceerd. Toch kent ieder project zijn eigen boventoon, in samenwerking met de opdrachtgevers worden ook de stijlen van de woning bepaald. Een mix van meerdere stijlen is het meest voorkomend.

___

Meer woningen van Spanjers Architect bekijken?

 

Minimalistische villa

Een moderne villa, pal tegen de bosrand aan. Er wordt in deze woning gecombineerd met verschillende materialen. Daarnaast zorgt de plaatsing van de diverse raampartijen voor een mooi geheel maar toch ook een speelse look. Spanjers is er zeker in geslaagd om deze woning perfect aan te laten sluiten bij de prachtige en serene omgeving.

Villa met modern industrieel interieur

Deze prachtige villa is gelegen in een bosrijke omgeving. Bij aankomst wordt je verrast door de bijzondere vormentaal en unieke materialisering die de villa een uitgesproken identiteit geven. Bas Spanjers heeft een prachtig geheel weten neer te zetten.

Authentieke boerderij

Van monumentale langgevelboerderij tot moderne en authentieke boerderij. Spanjers Architecten realiseerde deze prachtige herbouwde langgevelboerderij. De voorgevel werd in de verbouwing behouden, maar er werd ook plaats gemaakt voor nieuwbouw, in combinatie met het behoud van authentieke elementen. De stijl van vroeger is hier gecombineerd met de techniek van nu, wat resulteerde in een prachtige boerderij.

 

Spanjers Architect, bas spanjers, architectenbureau, oirschot, ontwerpbureau oirschot, the art of living

Bas Spanjers


“Wij werken niet volgens een specifieke stijl, wel met een visie!”

 

___

Contactgegevens:

  • Spanjers Architect
  • Het Kolkven 3
  • 5688 XN Oirschot

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 30 | okt | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media