________________________________________

Special | Badkamers

 Luxe in combinatie met eenvoud

Luxe staat tegenwoordig bijna synoniem aan minimalistisch. Naast het vrijstaande bad blijkt ook de vrijstaande wastafel in trek. Door badkamermeubels in te bouwen, wordt een perfecte cohesie mogelijk en creëer je veel opbergruimte. Donkere tegels zorgen voor een industrieel effect, dat steeds vaker wordt toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkere wanden en de combinatie van staal en beton. Marmer blijft echter tijdloos en valt eveneens goed te combineren met warme elementen zoals hout. In deze special kunt u zich laten inspireren voor het creëren van een eigen stukje luxe in uw badkamer.

________________________________________

Sphinx, badkamers, special

Sphinx
_________

Al jaren is Sphinx toonaangevend in sanitair- en badkamerdesign. Minder bekend, maar wel erg belangrijk, is de kennis die Sphinx heeft over opberggemak in de badkamer. Dat blijkt eens temeer uit de nieuwe Sphinx Acanto badkamerserie. De producten van deze nieuwe collectie zijn op basis van deze ervaring met opbergen ontworpen. Dit maakt de serie uniek. De nieuwe badkamerserie blinkt uit dankzij haar ruime keuze in materialen, kleuren en het brede assortiment aan wastafels, badkamermeubels, spoelrandloze Rimfree® closets, bidets en baden.

___

Meer informatie over Sphinx?

 

 

Logo Sphinx

________________________________________

RIHO International, special, badkamers

RIHO International
_________

RIHO is al meer dan dertig jaar toonaangevend in het produceren van baden, whirlpools, douchecabines en badkamer- meubelen dankzij de aanhoudende productontwikkeling. Dit en de optimale prijs-kwaliteitverhouding zorgen voor een leidende positie binnen de markt. Met de nieuwe collectie FromScratch zet de firma een nieuwe standaard op het gebied van solid surface-badkamerproducten. De FromScratch collectie omvat vrijstaande baden en opzetwastafels in minimalistische stijl, waardoor uw badkamer een serene uitstraling krijgt.

___

Meer informatie over RIHO International?

 

Logo RIHO

________________________________________

Van Heugten Baddesign, special, badkamers

Van Heugten Baddesign
_________

Bij Van Heugten Baddesign beleeft u ‘Your Bathroom Experience’. In haar unieke showroom met 2.200 m2 aan inspiratie, trends en innovatie vindt u puur en alleen opstellingen van A-merken met het mooiste sanitair, tegels, kranen, composiet en accessoires. In 1981 startte Mart van Heugten zijn verwarmings- en loodgietersbedrijf, wat inmiddels is uitgegroeid tot een specialistische partner voor alles wat te maken heeft met loodgieterswerk, verwarmings-, ventilatie- en aircosystemen, duurzame installaties, tegelwerk en uiteraard sanitair. Van Heugten Baddesign en Installatie is dus veel meer dan alleen badkamers.

___

Meer informatie over Van Heugten Baddesign?

 

Logo Van Heugten Baddesign

________________________________________

Villeroy & Boch, special, badkamers

Villeroy & Boch
_________

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

___

Meer informatie over Villeroy & Boch?

 

Logo Villeroy & Boch

 

 

________________________________________

Alape, special, badkamers

Alape
_________

Alape werd in 1896 opgericht door Adolf Lamprecht in Penig als bedrijf voor emailproducten. Het bedrijf produceert met meer dan 200 medewerkers op twee productielocaties in Goslar / Duitsland esthetische oplossingen voor wastafelmeubels voor het particuliere en half-openbare segment. Als fabriek staat Alape voor technisch-functionele kwaliteitsnormen en inspirerende vormgeving. Het individuele design van Alape voor een architectonisch gekenmerkte omgeving wordt mogelijk gemaakt door geglazuurd staal in combinatie met andere hoogwaardige materialen.

___

Meer informatie over Alape?

 

Logo Alape

________________________________________

Duravit badkamers

 

Duravit AG
_________

Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, intelligent toegepaste techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. Het productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

___

Meer informatie over Duravit?