Special | Bedden

De weg naar ultiem slaapcomfort

Goed slapen is essentieel voor een goede gezondheid. Een goed en comfortabel bed is daardoor zeker niet onbelangrijk. ’s Nachts moet u kunnen ontspannen, zodat uw lichaam kan herstellen en de volgende dag weer optimaal kan functioneren. In deze special presenteert ‘the art of living’ u verschillende bedrijven die alles weten op het gebied van bedden en slapen.

De onderstaande beddenspecialisten produceren op ambachtelijke wijze en met materialen van de hoogste kwaliteit de meest comfortabele bedden. U kunt zelf de uitstraling bepalen, waardoor u niet alleen goed ondersteund wordt, maar ook nog eens een prachtig bed heeft. Stel uw persoonlijke en unieke slaapsysteem samen, geheel naar wens. De experts van de bedrijven in deze special begeleiden u graag en zorgen voor ultiem slaapcomfort.

________________________________________

Droomland Vispring Victoria Horizontal Habille 2017

Droomland
_________

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Droomland is al ruim 35 jaar lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een bed en alles wat daarbij komt kijken. Binnen de collectie hoogwaardige en toonaangevende producten bieden zij onder meer het merk VISpring aan. Een op maat gemaakt bed van VISpring is dé garantie voor deze hoogstaande nachtrust en weldaad.
___
Meer informatie over Droomland?

Droomland

________________________________________

Diks Limited Edtion Swiss Sense

 

Diks Limited Edtion Swiss Sense

Swiss Sense
_________

Stel je voor: wakker worden in een prachtige slaapkamer met een bed passend in jouw interieur en bovenal een heerlijk ligcomfort. Dankzij honderd jaar ervaring, inspiratie en vier generaties beddenmakers maakt Swiss Sense dit mogelijk, ook in jouw slaapkamer. Onder het motto ‘honderd jaar dromen’ maakt Swiss Sense jouw dromen werkelijkheid.
___
Meer informatie over Swiss Sense?

SwissSense

________________________________________

VISPRING Victoria Limited Edition boxspring slaapkenner Theo Bot

Theo Bot
_________

Slaap is onmisbaar. Goed slapen bepaalt mede de kwaliteit van leven. Dat weten ze bij Slaapkenner Theo Bot als geen ander. In hun sfeervolle showroom in Zwaag (gemeente Hoorn) vindt u maar liefst 1.500 m2 aan slaapcomfort. Met alle soorten bedden, matrassen, bedbodems, meubels, kussens, dekbedden en accessoires.
___
Meer informatie over Theo Bot?

 

Theo Bot

________________________________________

Nilson Beds

Nilson Beds
_________

Al ruim tien jaar ontwerpt, produceert en levert Nilson Beds vol passie fantastische bedden. Vormgegeven door top- designers en gezond en comfortabel dankzij de natuurlijke materialen. Alles is uit te breiden met een complete collectie accessoires, zoals maatwerk hoofdborden, kussens, bedlinnen, dekbedden en meubelen.
___
Meer informatie over Nilson Beds?

Nilson Beds

________________________________________

 

Contactgegevens:

  • |