Special | Domotica

Uw elektronica bedienen vanuit één punt

Het is bijna niet meer weg te denken uit ons leven: domotica. Met één druk op de knop de verlichting bedienen, de openhaard aanzetten of de gordijnen sluiten. Met de juiste domotica wordt het u een stuk makkelijker gemaakt in huis. U bedient uw elektronische apparaten vanaf een centraal punt en u kunt precies zien wat er in gebruik is. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken of u de verwarming wel uit heeft gezet.

Er is een heleboel mogelijk op het gebied van domotica en vaak weet men dat nog niet. The art of living laat u in deze special kennis maken met domotica en bedrijven die daar alles vanaf weten. Niet alleen de systemen zijn van hoge kwaliteit, ook goede service hebben deze bedrijven hoog in het vaandel staan. U kunt uw wensen aan hen toevertrouwen. Zij weten immers hoe alles werkt, hoe het onderhouden moet worden en welke merken het beste passen binnen uw wensen.

________________________________________

 

B&G

B&G audio|video|domotica
_________

B&G voorziet in de wensen op het gebied van domotica. Dat is haar kracht, daar gaat het bedrijf echt voor. B&G heeft veel kennis, kunde en ervaring in. Eigenaar Ben van Unen: “We maken slimme huizen waar alles gemakkelijk en eenvoudig te bedienen is: geluid, beeld, licht, klimaat en bijvoorbeeld de beveiliging. Eigenlijk koppelen we alles aan elkaar waar een stekker aan zit.” Daarnaast biedt B&G ook esthetische oplossingen. Denk aan het aanbrengen van design schakelaars, het inbouwen van liftsystemen voor tv’s, het integreren van homecinema’s en het plaatsen van tv’s in spiegels en wanden. “Bij B&G leggen we de lat heel hoog: wij zijn tevreden als we leveren wat we hebben beloofd en stoppen pas als alles perfect werkt.”
___
Meer informatie over B&G?

 

Logo B&G

________________________________________

iEar

iEar
_________

In 2003 richtte Freek van Ham iEar’ op, een bedrijf gespecialiseerd in beeld en geluid. Sindsdien biedt iEar’ maatwerkoplossingen op het gebied van high end audio, home cinema, streaming audio en domotica, afgestemd op de levensstijl, wensen en het budget van de klant. “Bij iEar’ staan kwaliteit en gebruiksgemak voorop”, vertelt Freek. “We vinden het belangrijk dat onze klanten jarenlang plezier beleven aan het gekozen systeem. We werken daarom uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld en geluid, geven deskundig advies en bieden mogelijkheden aan om systemen zelf te ervaren in één van onze luisterruimtes of experience areas.”
___
Meer informatie over iEar?

 

iEar

________________________________________

Prowork | Special Domotica

Prowork
_________

Bent u op zoek naar manieren om uw woning slimmer te maken en uw leefcomfort te verhogen? Dan bent u bij Prowork in Bladel aan het juiste adres. Prowork combineert ruim 20 jaar aan kennis en ervaring met een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen op het gebied van domotica, waardoor u met behulp van één afstandsbediening, smartphone of tablet zaken zoals verlichting, temperatuur, audio en beveiliging kunt aansturen. Zo kunt u optimaal genieten. “Uniek aan onze dienstverlening is dat wij voor iedere klant een maatwerkontwerp kunnen maken, passend bij de wensen van de klant”, vertelt Marion Borgmans, officemanager bij Prowork.
___
Meer informatie over Prowork?

Prowork

 

________________________________________

PUUR | Special Domotica

PUUR audio, video & domotica
_________

Een bezoek aan PUUR audio, video & domotica is een feestje! De prachtige showroom van deze specialist in home automation en A/V is gevestigd in hetzelfde pand als het hoofdkantoor van Piet Boon in Oostzaan. Samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers, architecten en vakmensen, zorgt PUUR voor een perfecte integratie van audio-, video- en domotica-systemen in uw huis zodat u muziek, beeld, gordijnen, verlichting, bioscoop, beveiliging en klimaat met één druk op de knop kunt bedienen. Ontzorgen is hun motto. Eigenaar Robert Brijde: “Onze producten horen bij een bepaalde lifestyle, het gaat bij ons om de kunst van de pure beleving”
___
Meer informatie over PUUR?

 

 

Logo PUUR | Special Domotica

________________________________________

Contactgegevens:

  • |