Specialist in keramische composiet zwembaden

Compass Pools

Een zwembad aanleggen binnen of buiten is altijd een grote investering. Daarom wil je zeker weten dat je in zee gaat met een betrouwbare partij. Compass Pools is zo’n solide partner van ons die gespecialiseerd zijn in keramische composiet zwembaden. Het bijzondere van hun zwembaden is dat ze uit meerdere lagen bestaan. Een Compass Pools-zwembad bestaat namelijk uit 6 zogenoemde ‘glasvezelversterkte keramisch vinylester composiet-lagen’. Door deze techniek zijn de baden ijzersterk en bestand tegen hoge tempraturen, namelijk tot wel 40˚C! Een groot bijkomend voordeel is dat hun baden hierdoor erg duurzaam zijn. Daarom kunnen zij altijd garant staan voor de hoogste kwaliteit en een luxe resultaat!

Composiet, zwembad, villa, The Art of Living
Geavanceerde technologie

Vanaf 2013 verwerkt Compass Pools met behulp van een geavanceerde technologie ‘carbon fiber’ in de zwembaden. Dit materiaal is een koolstofvezel die extra versterking biedt aan de delen van het bad die het meest worden belast, zoals de bodem. De eigenschappen van carbon fiber zijn een grote treksterkte en een lage uitzettingscoëfficiënt. Exact hetzelfde versterkingsmateriaal wordt gebruikt in de luchtvaart, automotive en jachtindustrie; iets wat de sterkte van het materiaal bewijst.

Composiet, zwembad, villa, The Art of Living

Luxe uitstraling

Elk zwembad van Compass Pools, ongeacht het zwembadmodel, past perfect in elke tuin en zorgt voor niet alleen een hoge kwaliteit door de gebruikte technologieën, maar ook voor een moderne en luxe uitstraling. Als je gaat voor een keramisch composiet zwembad, weet je dat je gaat voor kwaliteit én luxe. Deze baden hebben een unieke samenstelling en bieden daarom vele voordelen: 100% osmosevrij, 20% toename in sterkte én geen stalen frame aanwezig! Hierdoor heb je een hogere zwembadstabiliteit.

Composiet, zwembad, villa, The Art of Living

Uitproberen met een app

Nieuwsgierig hoe een Compass Pools zwembad zou passen in jouw omgeving? Ze hebben een app gelanceerd, Compass Pools AR NL, die het mogelijk maakt om een zwembadmodel naar keuze op iedere willekeurige locatie te plaatsen. De app kan gedownload worden via de Apple App Store en is geschikt voor iOS 11.0 of nieuwer. 

Editor: Media team

Datum: 09-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Compass Pools