Specialist, natuursteen, keramiek, Michel Oprey en Beisterveld

Specialist in natuursteen en keramiek | Michel Oprey & Beisterveld 

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die ontdekt zijn op reizen door de hele wereld en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid. Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux.  

Tijdloos karakter

Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt. De collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen ze in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren. 

Specialist, natuursteen, keramiek, Michel Oprey en Beisterveld

Tuin & interieur zijn onze grootste passie, we vertellen u hier graag meer over” 

Laat je inspireren in de mooiste showrooms en showtuinen van de Benelux!

Op twee locaties in Nederland vind je een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is. Zowel op de locatie in Limburg als in Utrecht kun je terecht voor een passend advies door een van onze specialisten. 

In de grootste showrooms van Europa vind je tal van volledig ingerichte kamers, keukens en badkamer opstellingen. Buiten bevinden zich in totaal 6500 m2 aan showtuinen waarin de materialen in grote vlakken zijn verwerkt, zodat de natuurlijke nuance volledig tot zijn recht komt. De showrooms en showtuinen zijn vrij toegankelijk voor particulieren en staan volledig in dienst van de vakhandel.
 

Vestiging Echt 

Havenweg 18,
6101 AB Echt 

Tel: +31 (0)475 417000
info@mo-b.nl 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30
Zaterdag: 9.00 – 16.00
Zondag gesloten

 

 

Vestiging Vianen 

De Limiet 21 A
4131 NR Vianen 

Tel: +31 (0)30 241 7000
info@mo-b.nl 

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-17.30
Zaterdag: 9.00-16.00
Maandag & Zondag gesloten 

 

 

 

Tekst: Michel Oprey & Beisterveld
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?


Michel Oprey en Beisterveld

Michel Oprey en Beisterveld

Op twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is.

__
Meer informatie over Michel Oprey en Beisterveld?