Specialist in natuurvijvers, Van de Beeten BV, natuur, design

  • Van de Beeten BV
    Erpseweg 9
    5463 PG Veghel

Specialist in natuurvijvers | Van de Beeten BV

De tuin is het verlengstuk van de woning geworden en is een plek waar je thuiskomt, oplaadt en ontspant. Het aanleggen van een compleet nieuwe tuin of het herinrichten van een tuin vraagt om een goed ontwerp en een perfecte uitvoering. Van de Beeten BV is specialist in natuurvijvers en weet van het ontwerp voor de tuin van de architect hét perfecte plaatje te realiseren. Dit familiebedrijf is al meer dan 80 jaar thuis in grondwerk en heeft een passie voor het aanleggen van exclusieve tuinen.

Specialist in natuurvijvers, Van de Beeten BV, natuur, design

Specialist in natuurvijvers, Van de Beeten BV, natuur, design

Een natuurvijver

Steeds meer mensen kiezen voor een specialist in het aanleggen van een natuurvijver in de tuin. Water is altijd in beweging, is het ultieme natuurgevoel en brengt je tot rust. Een natuurvijver gaat op in de omgeving en wordt met de jaren eigenlijk alleen maar mooier. “Wij kunnen de waterspiegel op ieder gewenst niveau aanleggen”. “Wij weten welke materialen en werkmethodieken we het beste kunnen gebruiken om dat te realiseren”, vertelt Bart.

Specialist in natuurvijvers, Van de Beeten BV, natuur, design

Het ontwerp

Van de Beeten BV brengt het ontwerp van een architect tot leven waarbij nauw overleg wordt gevoerd over het te realiseren ontwerp. Zij werken samen met de (tuin)architect en voeren alle onder- en bovengrondse infrawerkzaamheden uit. Daarnaast leggen ze verschillende soorten verhardingen aan. Denk daarbij aan tegels, stenen of asfaltverhardingen. Vanaf de eerste schop in de grond tot en met de oplevering inclusief bestrating en beplanting, moet je bij Van de Beeten BV zijn. Hun slogan is niet voor niets: ‘Grondig met daadkracht’.

Tekst: Linde ten Broek

Fotografie: Van de Beeten BV

___

Meer projecten zien van Van de Beeten BV?


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | okt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media