louvredaken, Livium, shutters, RMR interieurbouw, villa, zwembad, exclusief

  • Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Specialistische louvredaken | Livium

Livium is dé leverancier op het gebied van zonweringsconcepten. Het designteam werd werkelijk gegrepen door de louvredaken in Nieuw Zeeland. De inwoners daar leven het hele jaar door buiten en de zon kan er behoorlijk branden, dus een oplossing hiervoor is daar echt nodig. De typerende louvredaken zijn mooie, open constructies die zorgen voor schaduw en zon wanneer de bewoner dat wil en tegelijkertijd laat het dak het licht op een unieke manier binnenvallen. Regent het, dan draaien de louvres dicht en zit je heerlijk beschut. De bewoner van dit adembenemende pand heeft aan de voorzijde van de woning twee gigantische raamtorens bekleed met louvrepanelen van Livium. Dit project is gerealiseerd onder leiding van RMR Interieurbouw.

Shutters

Als dé specialist in louvredaken heeft Livium een ongeëvenaard en duurzaam aanbod in shutters voor buiten. Het design van de shutters laat zich fraai integreren in de architectuur van de woning. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik en zorgen voor een bijzondere uitstraling.  Livium shutters zijn speciaal voor buiten. Het is hét stijlvolle alternatief voor gordijnen en luxaflex. Ze geven elke woning een heel bijzonder cachet. Vooral de unieke lichtinval blijft je verbazen. De shutters zijn niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Ze vormen de perfecte bescherming tegen zon en wind en bieden optimale privacy.

louvredaken, Livium, shutters, RMR interieurbouw, villa, zwembad, exclusief

Louvrepanelen

De Livium Louvrepanelen zijn hier toegepast in de kozijnen, maar ze kunnen ook als tuinafscheiding worden ingezet. Tevens hebben ze de mooie eigenschap dat ze nieuw elan toevoegen aan de woning. De horizontale of verticale louvres zijn 180 graden draaibaar en zorgen voor optimale privacy. Op zonnige dagen zijn ze perfect als zonwering terwijl het daglicht nog steeds uw woning binnen kan. Hierdoor ontstaat een magnifiek gefilterd lichtinval. ’s Avonds zorgen de louvrepanelen voor verduistering van de vertrekken erachter en in het donker voor veel privacy als u binnen de verlichting aan heeft. Zo worden esthetiek en functionaliteit optimaal gecombineerd.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

____

Raambekleding, Livium, Lamellen, Zonnewering, Exclusieve villa

____

Meer projecten bekijken van Livium?