Spectaculaire entree door houten taatsdeur

Different Doors

In samenwerking met VHR Bouw heeft Different Doors recent een spraakmakend project opgeleverd. Deze indrukwekkende villa kreeg namelijk een prachtige houten taatsdeur als voordeur. Bijzonder aan deze deur is het gegeven dat hij wel drie en een halve meter hoog is en dat hij volledig bestaat uit houten latten. Hierdoor past hij perfect in de gevel en gaat hij volledig op in het exterieur. Daarnaast werkt hij ook volledig naar behoren, door het innovatieve taatssysteem van FritsJeurgens. Dit systeem zorgt voor een eenvoudige bediening en het maakt het mogelijk de deur rustig en subtiel te sluiten.  

Taatsdeur, Garagedeur, Different Doors

Indrukwekkende ontvangst 

Different Doors zorgt ervoor dat wanneer zij een houten taatsdeur ontwerpen en realiseren, deze volledig past bij de wensen en behoeften van de bewoners. Alle deuren zijn dan ook volledig maatwerk. Daarom is in dit geval gekozen voor een groot formaat en zijn zowel de binnen- als de buitenkant bekleed met eikenhout, voor de gewenste natuurlijke uitstraling. Dit maakt van de deur een prachtige statement piece die direct de aandacht opeist. Hierdoor wordt een indrukwekkende ontvangst realiteit en het maakt bezoekers direct nieuwsgierig naar de rest van de woning.  

Uitdagingen aangaan 

Deze taatsdeur toont dat Different Doors anders durft te zijn dan andere bedrijven. Ze hebben door de jaren heen ontdekt dat vrijwel alles mogelijk is en zullen dan ook geen uitdaging uit de weg gaan. Dit is terug te zien in projecten zoals deze, het is een maatwerk deur die je nergens anders ziet. Ben jij ook opzoek naar een houten taatsdeur voor jouw woning of project? Dan zit je bij Different Doors goed. Hun ontwerpers maken altijd een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen en de stijl van de woning. Hierbij hoef je niet te schikken. Zie je dit wel zitten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met het bedrijf op en ze zullen onmiddellijk voor jou aan de slag gaan.  

Editor: Media team

Datum: 13-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors